Powershopping!

I Karlstad. Söndag natt till måndag kväll skulle man kunna säga. Och tillbaka hem idag. Men oj så trevligt! Sol och strosande och bara må gött minsann!

Förutom Tobias (som jobbade och slet och inte "kunde" följa med på shoppingen) så stod Lovisa för sällskapet. Och ja, vi båda kom hem lite fattigare, eller rikare -beroende på vad man väljer att beräkna sin förmögenhet i, tior eller ting se!
 


Nu närmast står Golf på aktivitetslistan! -Nähä? -Joho!! =)

Fullt upp!

3 veckor sedan sist. Mmm, tre veckor sedan jag började jobba också. Kan hända att det finns ett litet tiny sammanhang där, för jag har jobbat ganska mycket (jag klagar inte, utan passar på såklart!), har haft någon strödag ledigt. Dessa värdefulla timmar har jag definitivt inte velat slösa bort genom att sitta vid datorn, allra helst eftersom Tobias varit här på semester just de veckorna.
 
Egentligen är det inte så mycket att orda om. Förutom att hösten ligger som ett ok över mina axlar. Jag vet inte i vilken ände jag ska börja dra. Det borde inte vara så svårt, men det är som om jag blir handlingsförlamad så fort jag tänker tanken. Samtidigt så måste det verkligen hända något.

Fotbollen drar igång igen efter uppehållet. Roligt såklart, men det betyder i sin tur mindre tid för golf och tennis... Ja, tennis. För jag och Tobias tog upp det igen, fasiken så roligt det är! Mer sånt i framtiden!!


Har också hunnit med en ruskigt bra bok, Camilla Läckbergs "Sjöjungfrun". Har inte varit särskilt förtjust i svenska författare, men är beredd att ändra mig, eller åtminstone överväga saken!





Känner också vad jag saknar alla, när ska man hinna ses mellan jobb, träningar, mat och alla andra måsten egentligen???

RSS 2.0