Det spritter!

Jag är så galet utvilad och fylld av energi! Vet inte vart det kommer ifrån. Det spritte (spratt) lite i benen när jag vaknade igår, men jag tänkte att det var för att det var match. Nu spritter det faktiskt lite i benen idag med, och det är inte match, så vad beror det då på?

Solen kanske? Våren kanske? Lycka kanske? Nåt annat kanske... Jag vet inte, men jag klagar inte!

Dessutom är jag käär i tulpaner just nu!





Ps, apropå matchen, så blev det ingen speciellt spännande tillställning. Vi vann med 7-0.

Match.

Årets första fotbollsmatch går av stapeln idag. Rättvik står för motståndet. Vi har inte spelat på fullstor plan en enda gång i år, så det lär bli en jobbig tillställning. Men rolig!

Make over please!

Vem har inte blivit akut trött på sig själv och hela sin uppenbarelse någon gång?
Jag behöver påverka och förändra det jag åtminstone kan påverka och förändra just nu på en endaste gång. Lika bra att sätta igång med det alltså.

Det började egentligen för några veckor sedan... Ni känner säkert igen er, plötsligt när man ser sig i spegeln så går det inte längre; huuuuuur kan den där utväxten ha kommit dit så snabbt? Och det var ju ändå inte särskilt längesen jag plockade ögonbrynen -varför syns då små strån där under redan? Och varför måste de där små stråna bidra så väldeliga med att förtrötta hela mitt ansiktsuttryck? Och vad har jag gjort för att förtjäna ett närmast permanent (uppbarligen efter som det aldrig ger efter) sår i ena mungipan? Vågen leker någon slags mega-irriterande katt-och-råtta-lek med mig, och vi möts aldrig riktigt på samma önskvärda nivå -och när vi väl gör så är det aldrig bestående. Naglarna rök igår -typiskt, varför gjorde dem det? Dessutom när jag kikar efter ordentligt så ser hela ena kinden ut som ett sönderexploderat minfält från en krigszon i helvetet... God help me!

I'd better shape up. Nu typ.



(Lustigt hur det kan vara... Och vissa dagar kan man vakna upp och bara acceptera allt, eller jaa -till och med gilla det man ser...)

I better just do it.

Att-göra-listan är lång, och jag är rastlös som attan, men jag vill verkligen inte göra något av det som står på listan... Jobbigt läge!

Bebis!!

Kom bara att tänka på när vår stora kille var bebis... Han är visserligen söt nu, men då var han helt gudomligt söt....


Sälen?

Inbjudan till (vad jag hoppas kommer bli en tradition) årets släkt-weekend i Sälen damp ner i postlådan här om dagen! Förra året var verkligen succé, vi hade såå roligt!! Vi var elva då, men får vi till det bra så blir vi förhoppningsvis många fler i år!! Vi åker lite senare -april istället för mars, så kanske att solen vill värma oss mer än den gjorde sist?

Min släkt med mostrar och kusiner och allt vad den består av är bara bäst, alla har sin plats och fyller sin funktion med sina respektive styrkor och brister... Härligt med en stor släkt när de flesta bor på samma ställe och man har möjlighet att träffas ofta!

Här är två bilder från förra året

Vettigt?

Jag bråttas lite med mig själv... Vissa dagar känns underbart lyxiga, att planera som man själv vill och lägga upp dagen utifrån vad man känner för (med viss diciplin naturligtvis), andra dagar infinner sig känslan av att vara arbetslös... Gå hemma, få någonting gjort.. Inte så gott om pengar... Ni vet. Ibland är det bara svårt att intala sig att man gör något vettigt fast man är hemma...

Idag har jag suttit ute på trappen i solgasset och pluggat, det känns då igen på tok för lyxigt för att vara vettigt! Får det verkligen vara så? Och ja, det får nog faktiskt det, jag måste bara lära mig att jag ju gör det jag ska, fast det inte alltid känns riktigt så.

Solen värmer verkligen och jag ska verkligen njuta när jag får tillfälle att förena nyttan med nöje. För jag älskar sol och värme!



Och ni, fotboll är såå roligt just nu!! Och snart går vi uuuut!

Fotbollssäsong!!

Vår första träning på konstgräs är avklarad... Och nu vet man plötsligt varför man håller på igen;

VANSINNiGT ROLIGT helt enkelt!!!

Strukturen är återskapad.

Det börjar bli någon slags ordning på kaoset igen.

Tobias har börjat jobba.

Vi har lyckats fixa lägenheten så den är beboelig, och det känns bra. Den kommer bli superfin till slut! Och kläderna får plats i garderoberna och behöver inte ligga på någon soffa längre.. Vi har visserligen haft stopp i avloppet i köket, men det är nästan fixat, så nej, det här blir bra!

Det är roligt i skolan. Lyxigt känns det faktiskt att ha möjlighet att lägga upp dagarna som man vill... Etnicitet och identitet står i fokus för tillfället, det är intressant vill jag lova! Första tentan gick som den skulle och solen skiner, kan inte bli mycket bättre nu!
RSS 2.0