Lost.

The confusion is complete and I am totally lost. Again. And again. And again. And fucking again. I do not understand.
 
Help me.
 

Inside out.

Jag vet inte vad som är värst, veckorna eller helgerna.

Jag vet inte vad som är bäst, veckorna eller helgerna.

Usch, så mycket tankar och känslor. Helt underbart. Fruktansvärt smärtsamt.
 
Och Gud så jag längtar... 

A fool.

Yes, I'm a romantic fool. What can I say?
 
 
I love it.

North & South.

Good memories. Good times.
 

Svider.

Seriepremiär idag.
 
Forssa stod för motståndet. Det blev en satans förlust med 3-2. Behövs det sägas mer?

Yes!

Say Yes to the dress!
...could watch episode after episode...

Vad var det?

Igår vaknade jag med en otroligt stark känsla av att något anmärkningsvärt skulle hända. Inte för min egen del, utan för någon i min omgivning, positivt eller negativt kan jag inte riktigt säga. Så här i efterhand, hände det något? Någon som vet något?

Vårservice

Eftersom det dels drar ihop sig för flytt, och dels går mot varmare tider så hade vi lite cykelverkstad här, det kommer inte finnas många giltiga anledningar att inte cykla till och från jobbet i några månader framöver. Det blev nya däck, och nya handtag, en höjning av styret, kedjan smordes och så äntligen har jag nu en cykelkorg så jag och Eddie kan fara fram tillsammans i sommar! För säkerheten skull skulle det egentligen också behövas ett par nya bromsklossar, men det finns nog med det också! Jag är redo för vår och sommar och min förhoppning är att Skrållan ska få vila och jag jobba, eller helst glida ;)

Match.

Idag väntar säsongens sista träningsmatch :) Sedan drar serien igång och vi har en massa lag jag aldrig hört talas om i vår serie, spännande :) Fotboll är så jädrans roligt!

gah

I gotta stay focused but today my body and mind are aching and longing and these days are fuckers. *excuse my language ladies and gentlemen*

I have faith.

I believe there's a reason for this so happiness can appear and succeed a bit later. I gotta have faith in that.

Something bigger.

När man befinner sig i hopplöshetens dimma kan man inte göra annat än att önska och lägga över sin tro i någon annans händer. Det finns sådant som är större än oss, som vi inte kan rå på. Som vi bara måste anpassa oss efter. Det kommer visa sig en lycklig dag att när två själar sitter ihop, så är det helt enkelt bara så...

Tack.

Jag vet att jag är lyckligt lottad på flera plan. Tack!

Fokus.

Fokus. Fokus. Fokusera på rätt saker. Jaaaa, jag vet. Jag försöker.

Jag för en inre strid, nej jag skulle snarare säga att det mer liknar ett krig, med mig själv.

To get me, myself and I around

Den dagen Skrållan ger upp och jag måste förse mig med en ny bil så kommer det bli någon av följande om det inte kommer någon ny fin modell tills dess som jag kan känna mig helt hemma i...
 
eller...
 
....Fast de ska vara mörk-mörk-mörkblå-metallic-någonting =) Yees please, gimme gimme!

Shop until you drop

Då kan jag bara konstatera att jag blivit en TV rikare...eller fattigare, beroende på hur man väljer att se på det.

Och tänk att man ska lov att bli sitt uslaste jag för att allt ska bli korrekt! Men fan, rätt ska vara rätt. Jag hade egentligen lovat mig själv att aldrig någonsin handla på Elgiganten igen, på grund av deras helt värdelösa....allt. Nu gjorde jag det trots allt igen, och blev såklart påmind om varför jag givit mig själv det där löftet. Men, jag har min tv och nu hoppas jag slippa ha med dem att göra mer.

#%*****#%!!!!

Jag skulle vilja skriva alla fula ord som finns i mitt vokabulär. Nej, inte skriva, jag skulle vilja skrika dem. För en sådan dag är det idag. Fast jag ska inte göra det. För att jag skulle inte mena dem. Det vet jag ju.

Spring forward

Tur vi har fått ställa fram klockan, nu ser det ut som om jag vaknar 06:20. Det känns lite mer normalt än 05:20 för en morgon när man inte egentligen behöver gå upp alls..
RSS 2.0