Tack!

Tack alla sötnötar som gratulerat mig ♥♥ Jäkla mellanålder, men känner mig som 20 ;-)

Idag och alla dagar.

Han är världens bästa min D. <3
 
 
 
 

Fredag.

Ser fram emot en kanonhelg :-D Eller sommar till och med... Det blir nåt bra. Det är så bra.

Up for summer!

Det växer något där redan :-) 

Söndag.

Kanske lite golf i solskenet... Härliga dagar. Det bästa är att sommaren inte ens börjat än...

Sunny days

Fantastiskt skönt på golfbanan. Strålande sol och bästa brorsan, då spelar det ingen roll att man sprider bollarna och puttar som en kratta ;)

Fotboll.

Hej peeps.
 
Jag har brottats lite med mig själv ett tag. Spela fotboll? Inte spela fotboll? Spela fotboll? Inte spela fotboll?
 
Vem är jag om jag inte spelar fotboll?? Hur presenterar jag mig då? Vad gör jag då på fritiden? Spelar fotboll ändå?
 
Kriterierna för att "spela fotboll" innebär; att man deltar i träningar, matcher och övriga aktiviteter med laget, att man betalar medlems- och deltagaravgift.
 
Jag har inte varit och tränat sedan i november (oktober?), jag har därför naturligtvis inte spelat några matcher, inte betalat in varken medlems- eller deltagaravgift och en av anledningarna till detta är att jag inte vill delta i de övriga aktiviteterna som vi måste göra för att dra in pengar till laget och föreningen. Whhoooppppaaa. Man skulle kunna säga att jag inte uppfyller några kriterier för att kunna räkna mig själv till "fotbollsspelare" längre... 
 
Tråkigt.
 
Men vet ni, att jag känner att det varit nog med halvtidsjobb och heltidsstudier och ett hem, en fantastisk familj, grym partner och underbara vänner att sköta om. Dygnet har inte fler timmar än att jag ens hinner med det. Så därför, har jag heller inte dykt upp på några träningar. Jag har haft nog med att hålla nere stressnivåerna ändå och det är mycket av ovannämnda som jag tummat på och som fått ta stryk ändå måste jag säga. Så fasta träningstider och match en eller flera dagar/vecka, nej, det hade nog tyvärr blivit för mycket.
 
Det har kommit förfrågningar från Leksand, och någon från Siljansnäs tyckte absolut jag kunde komma dit och spela om jag ändå inte skulle spela med Gagnef... Men ni ser, det beror inte på att jag inte vill spela med Gagnef. The Green Machine är absolut det bästa laget, härligaste tjejerna, de bästa ledarna och folk runt omkring ett lag som finns... och ska jag spela, så vill jag ändå spela där.
 
 

Imma like an old lady!

Jaaa, jag är bara 26, ändå är jag som en gammal kärring, kanske inte i kroppen, men i typ...resten...  hur blev jag sån?
Jag vet inte riktigt...
 
Men det verkar som om jag uppfyller en del kriterier... för...tant...
 
Jag tycker om att baka. Sött, matbröd, gott, godis. Framför allt matbröd innbillar jag mig är bra mycket bättre att stå med själv än att köpa.
 
Jag tycker om att laga mat. Inga Mamma Scans köttbullar... Inga färdiga såser... Mat ska lagas från grunden så mycket och ofta som möjligt. Och, matlagning ska ta tid. Helst ska mat lagas tillsammans och det roligste är att laga till många! 
 
Jag tycker om trädgårdar...blommor och odla och fixa och dona.. Träd som ger frukt, buskar som ger bär, färska kryddor...
 
Jag tycker om skogen. Svamp, lingon, blåbär, hjortron och lugn och ro. Fast jag är lite rädd för djur -om jag är själv. Förut gick skogspromenaderna och joggingturerna ut på att låta så mycket som möjligt. Nu för tiden är det nya förhållningssätt; så tyst som möjligt för att få chansen att se djur (när jag har sällskap alltså)
 
Jag tycker inte om datorer och teknik. Jag inser att de behövs och fyller många goda funktioner, men förespråkar att det sociala livet ska gå ut på att man ses och umgås i den fysiska världen.
 
Jag läser Allas. Obs Allas och INTE Allers dock! För att jag är mer intresserad av människors livsöden och historier, av att få ta del av mat- och bakinspiration, och relationstips och husmorsknep än av vilka kändisar som ligger med vilka eller vilka som har separerat, skiljt sig eller väntar barn. Det ger mig absolut ingenting att läsa om det, och det är dessutom inte ens säkert att det som står är sant. 
 
Ibland lyssnar jag på P1. I knoooow, den talade kanalen med nationella och internationella nyheter. Helt enkelt för att där finns ofta ett djup i nyheterna som de andra radiokanalerna varken tid eller intresse att delge oss lyssnare. Dessutom tror jag det här draget också bottnar i en avlägsen dröm att arbeta som utrikes-korrespondent. Den drömmen kommer inte att bli verklighet det här livet. Och det gör inget. För jag älskar mitt liv som det är just nu.
 
Sen tycker jag om sport, nästan all slags sport, att träna, psykologi, människor, och massor med mer också såklart. Så det där som står där uppe det är bara en del av mig såklart, men det är nog det som folk syftar på när de kallar mig "tant". There you got it folks!!
 
 

Kliande fingrar.

Mina kreativa fingrar kliar. Men det är gardiner, blomlådor, en kryddhylla och pallkragar för odling på väg in så kanske snart, att jag får utlopp för lite så det inte bubblar över. Dessutom är diskmaskinen så gott som inne och vi fixar och donar både inne och ute när vi hinner och det är härligt. Så härligt.

Vad jag saknar massor och inser att jag får vänta på är en rabarber... De är ju som bäst innan midsommar och även om jag är på g att plantera några knölar så lär de nog inte ta sig tillräckligt för att kunna ge paj och saft och kräm den här sommaren. Dessutom ingår en hallonhäck i mitt drömboende, men det är det nog ingen idé att plantera här, det får vänta tills vi hittar det där som vi vet är vårat. Eget. På riktigt. Snart.
 
 
 
 

mami!

Världens bästa, mest fantastiska mamma fyller år idag. Grattis älskade du!

Shake it babe ;)

Två campusdagar i Falun med fokus på kroppsspråk. Gårdagen gav egentligen inte särskilt mycket, ett seminarium om talängslan såg jag fram emot -inte för att jag lider av det själv, men ändå så är det intressant att veta hur man kan jobba med det kände jag, dessvärre hann lärarna inte komma in på ämnet innan tiden var slut :/ så nix, blev inte särskilt mycket klokare.
 
Idag har vi haft rätt roligt på förmiddagen dock. Vi har plojat och lekt och jaa, alldeles säkert blivit mycket mer medvetna om hur viktigt det är att tänka på vad man talar med....
57% kroppen
36% rösten
7% orden
hmm.... så varför hörde de/hon/han inte vad jag sa???!!!
Hur sa jag det då? Är kanske läge att fundera på..Kanske var det bara ord? Tror man på siffrorna ovan är det kanske inte så konstigt att ingen hört någon i så fall. Vi lyssnar visst inget vidare på bara ord... Så vill du att ditt budskap ska gå fram eller till och med fastna en stund är rekommendationen att prata med hela dig! Prova! ;-) 
 
Vet ni förresten vad ett rarek är? Och har du någon ojda? Det har jag.

Värdefullt besök

Under helgen har den här otroligt efterlängtade pluppen varit på besök:

 
Det är kärlek det med.♡

Get it startin'

 
Hade heeelt glömt att golf kan vara så roligt! En helgkurs senare är hoppet tillbaka och jag ser fram emot massor med fina slag varvade med färre fula ord än förra säsongen -eller egentligen säsongen innan (eftersom jag knappt spelade något förra sommaren). Långa drivar, lugna svingar och pricksäkra puttar. Hur svårt kan det vara?!
 
 

Du och jag.

Det är serotonin och det är dopamin och det är allt möjligt uppåttjack och det är sånt man inte rår över. Det är lyckorus. Och det är det bästa någonsin varje dag. Och det bara växer. Varje dag. Och det är lycka. Och man får inte börja meningar med "och". Och det pirrar. Och kittlar. Och det är du. Fantastiska du. Och jag. Fast allra mest är det vi.
RSS 2.0