Lycka.



25e juli visade sig bli some sort of Lucky Day för min del (även om fotbollsträningen råkade bli en smärre katastrof -men det är snarare regel än undantag these days). Och ni kan aldrig gissa hur glad jag är! Just nu är allt bara så bra som det kan bli, och jag undrar vad jag gjort för att förtjäna min tur? Och jag undrar hur rejält bakslaget kommer bli den här gången, eller -kan det vara slut på bakslagslagret? Hoppas på det.

Everything happens for a reason -som någon håller så hårt på. Det måste vara så det är.

Bitarna faller på plats... Läskigt...

Älska Mandel!

Och fick Karin lov att tala om att det var rea på Mandel?? Och varför har jag inte självdisciplin nog att hålla mig där ifrån när jag vet hur det blir?

-Därfär att jag aldrig shoppar, förutom under den rean, och för att när det är rea så får man så mycket mer för pengarna så det blir tillåtet. Därför.

Och det känns så himla skönt att det är helg. Kanske därför jag inte ens känner att jag behöver sova precis just nu? =)



Förresten håll alla tummar för mig, be för mig eller gör vad som helst för att önska mig lite lycka, tack!

Gosh!

Ååååh om man bara kunde veta lite mer. Om allt bara kunde lösa sig precis som man ville. Om det bara kunde funka helt enkelt. Om man kunde fatta rätt beslut. Gosh!

Igår blev Pappsen och finaste Karin ett år äldre var också =) Massor med grattis till er!

Har tragglat mig igenom 18 hål på golfbanan, satt ett par potatisar som vanligt -varav en fruktansvärt djupt =), tuuuur att man har självdistans! Men annars så gick det bättre än på länge, och framför allt så var det riktigt roligt!

Hit by the wind of change?

Mami vill att jag skriver lite, hon har inget att läsa... Haha,

Förövrigt så vet jag inte vad jag ska klottra om... Dagarna går och jag har fullt upp. Fast jag inte gör något vettigt. Egentligen.

Det har blivit lite VM såklart, fast nu är det över... Jag ska till och kolla tv-tablån för att se om de eventuellt kan sända en repris av finalen för oss stackare som måste upp och jobba tidigt, eller som råkar somna tidigt ändå... Under de 60 min som jag faktiskt höll ögonen öppna kunde jag aldrig ens ana att det till slut faktiskt skulle bli Japan som drog det längsta strået. Men roligt ändå, alltid skoj när underdogsen skräller =)

Det är också roligt med golf ibland. För ett par veckor sedan var det dags för tisdagsgolf. Det blev hemgång efter 9 frustrerande hål. Då hade jag varit in och bokat en golflektion innan jag satt mig i bilen. Och när jag klev ur bilen blev det ett snabbt ombyte och jag har aldrig sprungit 6 km så snabbt någonsin. Igår ägde lektionen rum. Kan man få be om att den gav resultat? Snälla snälla snälla... Please God?! =) Och ja, det ska funka utan att jag behöver träna =)

Nu mat. Nu får jag inte skriva mer för mami. Lustig dam ;)

Did u give some love today?

Tycker att livet är himla gott just nu!

Härligt spontana och goa vänner, grill, promenader, bad, fiske, (kvälls)sol, fotbolls-VM, träningsvärk och såklart skype eftersom vissa är på tok för långt bort!

Just smile babe!

Har ni varit ute och gått tidigt tidigt en morgon någon gång? Min klocka ringer kl 4:30... Och då blir det just lite promenix det första som händer... Och det finns ingen gång som luften är så skön att andas in, eller världen står så still som just då. Har man dessutom en lekfull fyrbent liten vän som springer och jagar kottar som jag sparkar framför oss så kan man inte annat än le. Nej just det -ni läste rätt, jag går runt med ett leende på läpparna klockan 4:50 på morgnarna, härligt va?  

My dearest tweezer!

Ni vet hur det finns vissa saker som man praktiskt taget inte kan leva utan.. För en del kan det handla om mobilen, andra ett kalender eller ett lepsyl kanske. För mig är denna pryl något så till synes fånigt som en pincett.. Men jag ska säga er att det inte är vilken pincett som helst -den här är verkligen galet bra! Nej, det var en underdrift, den är ofantligt, sagolikt bra! ..Och nu är den spårlöst borta! Och jag vet inte vad jag ska ta mig till.. Jag som alltid är så rädd om den, hur kunde detta hända? Och vart är den? Den är lila och lite skavd högst uppe. Om du sett den -eller ännu värre; om du tagit den, hör av dig snarast så blir jag en mycket lycklig själ!

Tack då!   

1-0

Igår slog jag mig ner i soffan och såg på tv för första gången sedan jag kom hem! Är ju som ni säkert redan kanske vet inte mycket för att sitta och häcka framför dumburken, men nu stundar ju faktiskt fotbolls-VM för damer så jag fick lov att kolla in vad tyskorna hade att komma med mot Nigeria. Det blev en tuff och hård tillställning, men underhållande, naturligtvis orkade jag inte se hela matchen men hörde att det blev Printz och co som drog det längsta strået. Synd, för nigerianskorna var stenhårda och det är roligt när underdogs kommer och får de bästa lagen i svaj =) Otroligt intresse för damfotbollen nere i Europa ändå, undra hur mycket folk som skulle knalla till matchen om den hade gått i Sverige? Inte 48 000 allfall (jaja, jag vet att tyskorna spelar på hemmaplan, men ändå...) 

Annars, skönt med helg för jag är trött.

RSS 2.0