Vinst!

Facit för årets sista hemmamatch blev -en grismatch rätt igenom men 3 sköna pinnar i slutänden!! Och Forssa förlorade så de kan inte längre leva på sina WO-poäng. Vi har den där tredje platsen igen. Viktigt. En kämpaseger där vi   får se att det inte funkar att vara 11 individer på plan, vi är ett lag och vi krigade hem det den här gången. Gött!!! 

Match.

Årets sista hemmamatch! Bara att ladda, vädret är perfekt och vi har massor med folk så vi har inga ursäkter! Östervåla får ta emot revanschen för förra helgens förlust idag.
 
 

Don't bother.

Det är nog så, att man inte ska veta allt. Att det är bäst så.

Someone special.

She's an angel without wings, walking on earth letting us share her great spirit, vitality, and beautiful mind. Being the most extraordinary best friend somebody could ever ask for, I need you to know how grateful I am to have you in my life. To know I am able to rely on you in times I doubt the clearest sky and know you always catch me when I fall, is priceless. And you know it goes both ways.
 
We go through struggles together. We cherish our victories. We laugh. We cry. We share dreams and ease pain. We have faith. In each other. And in forever. And we make this journey on highways and bumpy roads, knowing that every single day counts and one day, we will understand.
 
Grattis på din dag vännen! Och tack för att jag får vara en del i ditt liv -du är ovärderlig i mitt <3

It's for a princess

Åååh jag älskar att han skämmer bort henne just precis så som hon förtjänar att skämmas bort. Jag älskar att veta att hon är precis så lycklig som hon förtjänar att vara för resten av sitt liv. Jag älskar att veta att det hon sökt finns där -intellektet, stimulansen, utmaningen, förståelsen, humorn, djupet, sinnet, värderingarna, passionen och vänskapen. Allt i ett. Jag älskar att vara i periferin av allt det här, för det är något som bara vi förstår. Det är vackert. Och meningen. Och det har -också- bara börjat.

Kvalitetstid.

Skulle nästan vilja säga att det var lite moster-mys i måndags. Eftersom jag aldrig kommer bli någon moster (mamma och pappa gav mig ju ingen syster "bara" två fantastiska bröder) så tycker jag att jag kan få låtsas med Isak ibland -Hanna -och Lovisa såklart- kan allt dela med sig lite ;) 
 
 
 
 
 
...Supermys <3...

Hjälp.

Helvetesnatt. Tur att den är över.

Yes I can do it!

Koppla in ett bredband kan väl inte vara så jäkla svårt...

The world's my reason.

Man vet när det är meningen. Dels känns det såklart, men så också är det som om man får lite hjälp på traven... Plötsligt öppnar sig dörrarna av sig självt, allt blir lite enklare, pusselbitarna passar och faller på plats och frågetecknen rätas ut. Det är en härlig känsla och jag njuter varje minut av allt fint och alla fantastiska människor jag har omkring mig. Jag är så medveten om och otroligt tacksam för allt som är just nu.

Matchen.

2-1. Och helvete vad jag hatar att förlora :( Vi låg under med 2-0 efter första och hade inget annat val än att ställa ut 11 nya minds på planen efter halvtid. Det gjorde vi visserligen och kunde reducera till 2-1.. Men efter det lyckades de stå emot och vi fick inte in någon mer boll. Så satans surt och nu en lååång bussresa hem...

Grattis!!

 
De grymmaste grabbarna fick fullpott idag! Grattis, snyggt jobbat! *får man vara stolt här på sidan av?* :)

Match.

Sitter i bussen, snart framme. Serieledaren G:a Uppsala står på agendan nu kl 12... Ni får gärna ha strålande sol där hemma men för min del hoppas jag vi snart åker in i en mulen värld utan vind men med lätt duggregn. Nu är det klarblått men heja heja! Vi har fasen inte pallrat oss upp före sju en lördag för att förlora!!!!

Memories.

HAWAII <3 med bästaste Elin. Huuuur bra??!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
To always be remembered as "moments for life"

 

 

Plötsligt händer det.

Ååååh, jag hör min mammas röst....
- Nej men vadå, vart ska du?
- Till en kompis.
- NU? Det är ju mitt i natten!
- Nej, det är kväll. Klockan är bara nio!
- Jah....va...
Och så bryter någon helt annan plötsligt in....
- Men Johanna, har du aldrig varit 14 och vill ut på kvällarna?
...Och samtidigt som jag tänker "kvällarna -du menar väl nätterna, det är ju nästan mörkt..." inser jag att det inte är mammas röst, det är min... MIN... som talar till min kusin... fast det lät just som min mammas...
Vad tusan hände där??

Friday Eve.

Jag gör allting samtidigt precis just nu. Handlar. Tinar kyckling. Svänger ihop en paj inför morgondagen. Diskar. Tvättar match-sport-bh:n -också inför morgondagens drabbning. Funderar på dagens inköp. Väntar på att kussarna ska komma hem. Så jag kan fixa det som måste göras -typ igår- inför resan. Tänker, funderar och konstaterar att jag är förbaskat nöjd med allting runt omkring. En fredagkväll i mitt krypin. Med TV. För första gången sedan maj. Bara en kanal. Men ändå. Rätt så trevligt. Eftersom bästaste kanske snart sover <3 Tänker på dig! 

Grandpas

Jag saknar min morfar. Tänker på honom ofta. Fortfarande varje dag, fast det snart var ett år sedan han dog ifrån oss. Det är småsaker överallt som påminner om honom. Och så är det tomt, toktomt, för han fyllde verkligen sin funktion -hade sin plats i allas vår tillvaro. Han var så bra. Klok, glad, rolig, kanske lite sträng och lite butter -emellanåt ven sarkasmen längs väggarna- men otroligt otroligt omtänksam och snäll. Han ställde alltid alltid upp.
 
 
 
Jag har saknat att sitta i soffan att lyssna på sånt som jag hört 1 gång eller 100 gånger... Jag tycker det är helt underbart att bara få ta del av någons minnen -tokiga, roliga, lyckliga, vackra, stolta ögonblick, sorgliga, skrämmande, hur de nu allt kan se ut.. Men vet ni, här om dagen, då satt jag där igen! Det var inte min morfar som berättade, men det hade lika gärna kunnat vara det och det var såååå härligt. Jag hade kunnat sitta där hela dagen. <3 Och när jag några timmar senare fick lov att gå gick jag förbi äppelträdet med glasäpplen som visserligen inte kommit till det där glasiga stadiet än, men som luktade sådär ni vet -äpple och lite sensommar och gräs. Jag kunde inte låta bli att le för hela situationen var mig så bekant -jag har upplevt den där stunden tusen gånger förut. Jag kände -och känner- mig så himla lyckligt lottad för plötsligt var den där igen, stunden, den där känslan. Och jag vet att jag kommer uppleva den fler gånger, för jag kommer få lyssna mer. Det finns en till helt fantastisk morfar, och han vill också berätta.
       

Hi peeps!

...jag vet hur LYCKA stavas...

Capturing life.

Njuter av solen med en filt på gräset och hallonpaj. Det finns inte mycket att klaga på just nu! *sååå härliga dagar*

Filosoferingar..

Nej, jag blir ingen Hemköpstjej. Eftersom mitt ICA inte har öppet precis när jag vill (läs behöver) handla har jag de senaste veckorna varit rätt flitig besökare på Hemköp. Men idag traskade jag ner för backarna igen och när jag ett par minuter senare stegade uppför samma backar så kunde jag bara konstatera att det är något med ICA som gör att det känns bättre, trots små, trånga butiker, trots sämre utbud i charken, trots att frukt- och grönt-utbudet är minst sagt begränsat, trots, trots och trots, så tycker jag att jag får mer för pengarna och en... bättre upplevelse... eller nåt... Så jag får väl helt enkelt lära mig att planera min shopping lite bättre så jag kan kliva ut med kassen i handen och den där positiva känslan i kroppen liiiite oftare.
 
Eller också så beror det inte alls på butiken jag handlar i utan bara på min egen dagsform...  :S
 

Update.

Helgen har gått i hetluftens tecken kan man säga.
 
Först var det fotbollsmatch igår. Vi tog emot Irsta på hemmaplan, och i år finns det inga lätta matcher i vår serie. Kolsva lämnade WO mot Forssa, vilket betydde 3 oförtjänta pinnar till dem och om vi spelade oavgjort eller förlorade vår match skulle Forssa gått om oss i tabellen. Som tur var, trots en riktig skitmatch, så vann vi med 3-1. Det satt långt inne, kanske med 3-4 minuter fick vi in 2-1 målet och sedan fick vi nästa på köpet nästan... Skönt. Men egen insats var den sämsta för säsongen, men det är tur att man är fler på plan och den här gången spelade det ingen roll. Grymt brudar!!!
 
 
Bara en hemmamatch kvar den här säsongen, men en drös borta.
 
Kvällen fortsatte med årets upplaga av Almberg Open med 6-7-kamp och grillning. Hade gärna velat vara med från början, men man kan inte vara med överallt. Det blev som vanligt en kanonkväll med härligaste släkt, vänner, nära och käraste =) Åke är kalasbra på att komma på grenar som ingen kan träna speciellt på innan. Stefans lila lag gick segrande ur striden det här året, och jag vet inte men jag tror det var bra -det hade kunnat bli lite kaxigt här på hemmafronten annars ;)  
 
 
 
 
 
Idag är det söndag på riktigt, nästan lite höst också. Det gör mig inget. Kanske är sommaren över, kanske inte. Oavsett så stressar det mig inte. Jag mår bra. 
 
 
 

Lycka.

Men ååååh vilken myssöndag =) Det bästa är att det kommer fler. Många många <3

Lovely Friday

<
 
Idag blev det super-kvalitets-mys på Jöns-Anders! Tänk att det ska gå en halv hel sommar som man pratar om något och det ändå inte händer, och så är det egentligen så enkelt att bara spontant bestämma att "vi gör det här"... Sagt och gjort och det blev ett besök även den här sommaren! Sedan fortsatte kvällen på Spejaren eftersom Calle Leander var där och gud så bra han är! Det är lite galet hur åren tickar iväg och det är svårt att förstå att det var samma grabb som eldade myrstackar i gasmask från något gammalt krig som är avslutat eller antagligen inte ens börjat, tillsammans med lilleskrutt brorsan för några år sedan -antagligen typ 10... Men till och med de verkar ha vuxit ikapp och förbi. Eller kanske inte. Möjligtvis större, men tillsammans har de aldrig i livet vuxit upp och lämnat alla mer eller mindre brilljanta idéer bakom sig!

Grattis...

...till världen bästa kusin <3
på din dag! *Someone special*
 
 
 
 

Aaaawww...

Har precis tömt burken med rabarbersmarmelad... Ja inte hela, eller jo, jag menar, det var just inget kvar och nu är det definitivt slut -tomt. Och jag funderar om det är på tok för sent för rabarber, eller kan man kanske koka ihop en sats till? Det är ju så galet gott och jag vill inte vänta en hel vinter...  :(

I wanna run.

Mina fötter vill spela fotboll och mina ben vill springa. Så grymt skön känsla!

Och precis den här sekunden undrar jag varför jag åt, för just nu vill jag verkligen ut och springa av mig, ur mig. Du vet, tills benen inte längre bär utan viker sig av trötthet.

Det får bli ett grispass imorn.

Light it up!

Nuuuuuu har jag sett en taklampa som jag vill ha! Oj så fin, men inte för min plånbok. Just nu iallafall. =(

Lördagsgodis.

Ser såååå fram emot idag och få träffa de härligaste vännerna igen!

Watch out babe!

Bokat.
 
 
Yeeeeey, it certainly brings an awesome feeling knowing I'm gonna have a wicked time with you ELIN -again!!!!!
 
 
 
 
 

For a reason.

Det är så härligt att träffa människor som betyder mycket, som man inte sett på länge och längtat efter...
 
När man inte behöver knacka på utan bara gå rätt in, sätta sig på hallgolvet tillsammans och det känns som igår man sågs, prata om allt mellan himmel och jord i timmar och bara trivas. Gud så jag tycker om de där helt fantastiska människorna, de har gett mig såååå himla mycket. <3 <3 

Beautiful days are coming.

Nu är frågan bara den hur resrutten ska gå... Känns bra att veta att det åtminstone kommer 2 solveckor till när man kikar ut genom fönstret en sån här dag! Planeringen har tagit ett steg framåt, det blir bra det här med =) 

Wednesday business.

Det finns en to-do-list för idag, och det här är tokigt... Det brukar ju vara så att man helst inte vill göra någonting, men idag skulle jag vilja göra allting, precis just nu. Samtidigt! 
 
En regnig dag ska den här bloggen få en renovering också, det känns som om det är dags för länge sedan. Men som sagt -en regnig dag!
 

Closer to heaven.

Idag blev det vandring över Stor-Närfjället, vi trodde kanske det var en röd slinga -men det visade sig visst vara en svart! Nu spelade det ingen roll egentligen.. Vad fixar inte vi? Vi stegade iväg vid 11 och fem timmar senare hade vi lagt 16km bakom oss. Gud så härligt att få röra lite på sig! Mitt på fjället sprang vi på ett hav av hjortron, och en stund senare blev det dags för en välförtjänt lunch vid Saldalskojan. Jag var kartläsare på begäran och det gick ju huuur bra som helst, visst?
 
 
 


 


 


 


 


 

Nu känner vi oss rätt nöjda, ska bara värma de där hjortronen med lite glass.
Livskvalitet.

Extraordinay Sunday!

Fortsätter min semester i Sälen, som också visar sig från sin bästa sida! Vi tillbringade dagen på vattnet, tills vi hittade en strand där vi kunde slå läger ett par timmar med sol, breezers, kycklingsallad och bara vara en stund.


 


 

Holiday.

Semester borta är bra. Semester hemma är lika bra. Minst.

Takk Reykjavik!

För 4 fantastiska dagar och det är bara att konstatera att Island levererar! Åk hit!

 


 

Into the wild

Island består av 1% skog ungefär...
Det finns inte mycket till träd och de som finns liknar mer buskar...
 

"If you get lost in an Icelandic forest -just stand up!"

Island dag III

Återigen har vi haft en kanondag! Mamma fick visserligen ett mindre utbrott för att jag aldrig pallra mig upp ur sängen, och när jag väl gjorde det gick inte processen med att bli människa tillräckligt fort. Och sedan var det min tur att få ett aningen större sammanbrott eftersom mammas tendens att missa självaste motivet när hon fotar gick överstyr alldeles -jaja jag veeeeet att det var onödigt, men vet ni att det här är ändå dag 3(!). 
 
Hur som, vi styrde kosan mot Blå Lagunen för bad och avslappning. Det blåste rätt kallt, men desto skönare blir ju 39° vatten! Det låg mitt ute i ingenstans, i ett vulkanlandskap som lika gärna kunde varit på månen -sjukt på sitt sätt hur karg och ogästvänlig den här planeten kan vara. Och så plötsligt kommer dessa turkosa, heta vattenhål! Vi badade, smetade in ansiktena i lera, skrubbade kroppen med vulkansand och ett par timmar senare var vi två nya människor!


 


 


 


 


Väl tillbaka på jorden efter vår månlandning svirade vi om och begav oss till restaurangen Fish Market, där vi efter rekommendationer hemifrån faktiskt, bokat bord. Där bjöds på en helt otrolig 9-rätters avsmakningsmeny med bl.a gravad val, lammribs, sushi, laxsallad, en fantastisk torsk, lammskav och som avslutning en desserttallrik med ingefärsmousse med melon, vit chokladcheesecake med passionsfrukt, chokladkaka, banan- och jordgubbssorbet, färsk frukt och bär.Oemotståndlig trots att vi var tokmätta! Jag törs nog säga att det var det bästa jag ätit på restaurang.. Det var så.. komplett.. så jäkla gott allting!

 


 


 


 


 

En helt grym avslutning på både middagen och dagen!!

Conclusion of today!

 
RSS 2.0