Don't learn the hard way.

Jag vill också passa på att påminna om

att det är farligt att stoppa fingrarna i kontaktuttaget!

det gör tokont, sticker i kroppen och ger en obehaglig känsla rätt igenom -om man har tur. Har man otur kan det bli betydligt värre konsekvenser än så! Låt helt enkelt bara bli att göra det!



.....ja, jag har gjort det. Men ska inte göra det igen. Och inte Paul heller tror jag ;)

Update.

Om allt hade gått som det var tänkt hade jag varit i Atlanta nu. Kanske eventuellt NYC. Det är ointressant. För det blev inte så. Jag ska berätta vad som hände. Och varför jag istället ligger på min säng hemma i Västannor och funderar på vad som ska hända nu.

Det var bara visumet kvar, allt annat var klart. Jag hade fått min tid på ambassaden i Stockholm -efter en del trassel- i måndags. Jag infann mig på rätt tid och för första gången så behövde jag inte vänta i evigheter på att det skulle bli min tur. Det fanns inte på världskartan att det skulle bli några problem. Men det blev det. Min familj som jag skulle bott hos har nämligen under sommaren fått ändrade medborgarskap. Pappan i familjen hade e-mailat ambassaden för några veckor sedan och frågat om detta på något sätt ändrade våra förutsättningar, men fick till svar att så var inte fallet. Döm därför om min förvåning när jag fick ett stort NO NO, jag kunde inte längre åka på ett sådant visum som jag sökt -och inget annat heller, på grund av det här. Min host dad hade blivit felinformerad. Så nu är jag hemma. Kommer just ingenstans.

Det känns precis som om någon tagit en nål och spräckt hål på min ballong. All luft har gått ur. Inte för att jag på något vis har det dåligt här hemma. Absolut inte. Jag är lyckligt lottad med underbar familj, pojkvän, vänner, jobb för ett tag till och tak över huvudet. Det var bara det att jag ställt in mig på något helt annat, och jag hade gett mig själv det här året att känns efter vad det ska bli av den här lilla rastlösa bruden. Nu plötsligt tog året slut innan det ens börjat och jag var inte riktigt beredd på det.

Vad ska jag göra nu? Vad vill jag? Vem är jag? Vart är jag på väg? Vart ska jag bo?

RSS 2.0