Återtåget fullbordat...

...med viss försening, men dock:
 
Vissa kallar oss medgångssupportrar. Jag vågar erkänna att nog är vi supportrar även i motgång, det är bara det att det svider lite i Leksandshjärtat vid de tillfällena så det helt enkelt är bäst att inte prata om eländet -eller ens kännas vid det. Men nu...
 
Stolt och lycklig. För visst vill vi ha LIF i elitserien,
VI ÄR TILLBAKA!!!
 

Morfars dag.

Imorgon skulle min morfar fyllt 81. Nu blir det inte så, men det kommer alltid att vara morfars födelsedag. Också det här har jag lite svårt att acceptera, jag vill helt enkelt inte förlora mina älskade -såklart, vem vill det? Men vad jag menar är, att jag inte förstår allt som händer... 5 månader sedan finaste morfar somnade in... Men jag vet att du är här med mig varje dag.
 

There's another star

We never lose our loved ones. The angels are always with us. <3

To the stars

Fullmåne så det lär inte bli så mycket sömn i natt heller kan jag tro. Och inte känner jag mig trött nu heller, så det blir mys med älskade lillebror och... Tv-spel... Kanske... (ja ni läste rätt!)

Ja hoppsan!

Jaha tur att fröken befinner sig långt härifrån , annars hade vi eventuellt haft en kusin mindre ;) (Nej usch så får man inte skriva, men det är med glimten i ögat som s
smileyn här också är tänkt att förtydliga) <3 tur du är värd din vikt x1000 i guld din skit!!

Lovely.

Just nu steker jag bacon i en liten kastrull. Jag öppnade baconpaketet med en potatisskalare. Den pestoblandade pastan ligger färdig och väntar i en sockerkaksform... Välkommen på middag mitt i flytten!

Another night.

Mardrömmarna avlöser varandra just nu. Jobbiga nätter, vad är det för fel med att åtminstone få sova ostört? Just den här drömmen skulle lila gärna kunna vart en sanning. Det vet jag inte och kommer aldrig få veta heller. Men hoppas för hela livet inte.

Struggle.

Jobba jobba jobba träna träna träna städa städa städa läs läs läs fika fika fika umgås umgås umgås sysselsätt dig sysselsätt dig sysselsätt dig, gör vad som helst, men tänk INTE, känn INTE efter.

Tack fina.

Tack Lovisa för en trevlig kväll :) Tack för sällskapet!

Tack ALLA ni som hjälper, tröstar, stöder med handlingar och uppmuntrande ord, som bidrar till att mina dagar går.

Nu hoppas jag att jag kanske kan få sova en hel natt, att sängen kan få upp värmen ordentligt och att inga mardrömmar kommer och stör... Godnatt!

Fix.

Det är när allt praktiskt fixas och donas med som man märker att mardrömmen inte var någon mardröm utan verklighet. Usch fy fan. Let me sleep.

Come!

Out beyond ideas of right doing
and wrong doing, there is a field
I´ll meet you there
RSS 2.0