Thanks folks!

Sommarens stora hemvändarhelg är över för den här gången. Ingen midsommar utan regn -och inget undantag det här året heller. Det är väl lustigt? Och för att göra allting extra pillimariskt så blir det en fantastiskt fin och solig söndag -bara för att dagarna inte längre heter någonting med midsommar. Hade idag kallats annandag-midsommar så hade det garanterat regnat.

Jag har väl en förmåga att springa på creepy människor ändå. Jag trodde inte de fanns här hemma -eller har jag lyckats förtränga? Oavsett vad så vet jag nu att de existerar även på den här sidan Atlanten... Igår på Skutan (ett av våra få uteställen här i Stor-metropolen) var det en man som var helt övertygad om att jag var "tv-kändis"... Eh? Tv-kändis? Jag? Men han gav sig inte, han var helt säker och undrade vilken kanal jag jobbade för. Det undrade jag också... Såå när han väl gett sig av dröjde det inte många minuter innan han kom tillbaka; "TV4!! Är det inte TV4?" Men hallå! NEJ! Så började han sträcka fram armarna och famlade framför sig som om han skulle känna på mig på något konstigt, udda -läs också äckligt- sätt, ungefär som man sträcker fram händerna mot ett spöke för ni vet. Som tur var hade jag ett gäng härliga vänner omkring mig som till slut bildade en mur runt mig och när mannen ifråga ändå inte gav sig kläckte en av dem till slut; "Men jaaaa, hon är på riktigt, hon finns på riktigt, MEN HON FINNS INTE FÖR DIG! Så gå nu." Det finns måndagsexemplar av allt -även människor uppenbarligen!

Självaste midsommarafton firades med härliga vänner på en galet fint organiserad grillfest -eller ska jag säga stekarfest? =) Tack tack tack, det var tokskoj!! Jag hade ju såklart kameran med mig men använde den dessvärre inte. Så jag har inte många bilder att leverera... kanske någon kan dyka upp från någon annans kamera...     

Have a blast!

                               GLAD MIDSOMMAR till alla från mig!

                                           



Jag hoppas verkligen vi ses ikväll i Leksand, om inte, ta hand om dig och

never ever stop makin' memories today and every day
 ;)

*LOVE*

v24.

Har börjat jobba lite försikigt den här veckan. Introduktion. Det känns bra och truckutbildningen kan bockas av.

Midsommar vankas. Känns som att det kan bli en galet rolig men spårad kväll... Jag kan ha fel, men har det oftast inte ;)  

Squeeze it!

Nyheten att jag bär på xx antal fler kilon nu än för tio månader sedan har lagt sig för länge sedan och även om jag kanske inte riktigt accepterat att jag låtit mig sväva iväg så väldeliga som jag faktiskt gjort, så är det ändå inte mycket annat att göra än att gilla läget och försöka förbättra situationen. Men jag tycker ändå mycket mer om den jag är idag och om den personen ser ut ungefär så här så fine, då tar jag väl det. Tänkte jag. Ändå tills idag. När jag plötsligt behövde dra på mig ett par jeans lite snabbt... För er som inte vet är jag mitt i flytt och grejer, kläderna jag som inte haft med mig till USA har fått gå oanvända från min garderob till resväskor -som jag inte kunnat packa upp för att det helt enkelt inte finns plats någonstans. Så som sagt, jag behövde ett par jeans och öppnade väskan och rotade fram ett par som jag tyckte skulle funka. Och nu gjorde jag den makabra upptäckten; de passade ju såklart inte -inte ens nära! Och inte andra paret heller, eller tredje! Otur, för nu har jag inte många par byxor jag kan använda, tur, för då kan de fortsätta att ligga nerpackade tills jag kan ha dem igen. Jag har fasen inte råd att köpa nya så det finns inte mycket att välja på. En billig sommar, både på matfronten och klädfronten. Pengarna ska jag lägga på något heeelt annat nämligen.

Även solen ni vet ;)

Jag undrar om folk är lite rädda för att åka med mig i bilen ändå, fast de är lite skraja att säga det? Jag erkänner -jag växlar som en dåre just nu, jag vet- och mamma hotade med att jag inte längre fick använda hennes bil om jag inte skärpte mig -hon var rädd att den skulle gå sönder...
"Bilen? Men jag då? Tänk på mig istället!"
"Du? Du klarar dig väl!"
...Och jag vet inte hur många gånger hon skakade på huvudet åt mig. Jaja, jag gör mitt allra tokbästa ska ni veta! Och är det dumt att säga att jag fick motorstopp i en rondell idag? Ja lite kanske. Men så var det. Hur länge jag haft körkort? 6 år =) Haha! Jag kanske borde cykla istället... Eller behöver man körkort för det med?
 
                           

Written in the stars.

OOoohh, I just better put that wheel in motion. Just do it! -Yea, I will. I sure will.






Count on me.

Lovely.

Jaa jag vet att det är mitt i natten, och jag gör inte saker och ting lättare för mig när det kommer till att anpassa sig till tids..zonen...tiden... vad tusan heter det?! Hur som helst, det är nu Atlanta-folket är vaket, såååå.... En timme rusade iväg med Elin på skype-tråden. Det var lycka. Så härligt att "se" henne igen, prata och skratta med henne precis som jämt! Wow vi är galet bra! 

                          

                             

Birthday Bash!

På lördag blir en jobbig dag. Då skulle jag offra både min högra hand och ben för att få befinna mig i Atlanta igen... Eller närmare bestämt i Philips Arena. Det är Hot 107.9's Birthday Bash som kommer gå av staplen och jag vill vara däääääääär. Attans papiljotter vad jag vill var där.

Travis Porter, Chris Brown, Rocko, Keri Hilson, Lloyd och massa fler....

Kanske de sänder live förresten?????

Where's the booty gonna go?

- Har försökt med hemlisar idag, varför måste det krångla? Gosh så irriterande -jag ger upp för idag! Håll ut! =)

- Imorgon blir en tokspännande dag. Är så nyfiken så jag kan dö!

Och äntligen är Tig på hemmaplan. Äntligen! Det är galet så härliga vänner jag har! Ni vet, när det inte spelar någon roll att jag varit borta en rätt lång stund ändå -det känns ändå som om det var igår man sågs. Det är så bra, ni vet vilka ni är och you've got a piece of my heart, men det vet ni redan =)

Love.

                       

Efterlängtat återseende.

Imorgon. Bara en natt och några timmar kvar. Ojoj så efterlängtat... <3 Drive carefully!!

Mahalo.

Ibland måste man fatta beslut som man önskar att man slapp. Ibland kommer man till vägskäl i livet där det gäller att välja rätt. Eller kanske inte rätt. Men man måste välja. Och det är inte alltid så lätt.

Kanske i vissa fall. Men inte i det här. Jag trodde verkligen inte det heller. Det är mycket tankar, mycket mycket minnen, mycket känslor. Såklart. Men jag skulle inte vilja att det var på något annat sätt heller. För det är fint, och det var så mycket leenden, skratt, tokigheter och galna tilltag. Så mycket vackra minnen. Och jag är tacksam. Fruktansvärt glad och tacksam.

                           

Det är inte lätt, tro inte det. Hur skulle det kunna det?!  

Back to... Normal?

Någon med på tok för mycket på tapeten. Med massor av underbar vänner och människor runt omkring sig. Som ville vara med överallt och vara alla tillags. Som älskade sitt jobb och allting annat runt omkring också. Alltid fem minuter för sen, med andan i halsen men ett leende på läpparna. Någon som rusade runt för att inte missa något, men missade ändå. Som hade stenkoll på allt men när det kom till detaljer - var virrig som få; "meeeen vart la jag bilnyckeln nuu då? eller "vred jag aldrig på torkskåpet? men jag hängde ju in tvätten...". Någon med ett galet perfekt liv. Och massor av drömmar.

Någon, som fick chansen att leva sin dröm för en begränsad tid. Som gjorde det, och gjorde det fullt ut i nästan ett år.  

Och någon kom hem. Tänkte att det (nästan) bara var att hoppa tillbaka in i det galet perfekta livet som lämnades en massa månader tidigare. Och det blev tvärstopp. Det fanns inte längre. Eller fanns inte någon? Jo. Men någon är inte längre samma någon. Vem är någon i den här situationen? I den här miljön? Där? Hemma? Inte samma, inte heller någon annan. Det här hänt mycket. Så mycket mer än vad som någonsin kunnat förutspås. Och anpassningen är tuff, men bitarna faller på plats. Det är ok.

Det är ok

Dumheter!

                       
Åååååh, så stört. Streckigt stört, kan det vara det? Att man kan längta så mycket! Stööööört som sagt. Skypis med Sandriiiiee gillas. Fast vi är i mörkret, eller i ljuset, vi hamnar vart som helst vi två. Stört bra. Längta

Varför?

Sova. Idag vill jag sova, och sedan vakna upp. Och det var visst bara en dröm...

Morgonstund

Kärlek och kvalitetstid med älskade Eddie kl 6:40... 

                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           

Fakta.

Min YOGA-abstinens gör sig påmind. Guuuud så jag längtar efter att få yoga... Har kollat in möjligheterna i Leksand, men det är tokdyrt och det känns inte som jag har råd med de utgifterna när det inte kommer så mycket in... Faaaaan. Pamela, April, Sybelle -kan en flytt till Leksand vara någonting kanske? Pernilla? 

Att plötsligt köra en bil med växlar efter ett år med bara automat är ingen dans på rosor. Bland annat måste man trycka ner kopplingen när man startar... Och växla ner när man ska svänga -glöm inte det! Gaaah

Jag är galet jetlaggad än. Inatt har jag visserligen sovit skapligt så jag hoppas det är påväg att vända. Men det har inte varit nådigt. Och inte bara åt ett håll som skulle vara det förväntade -att jag skulle ha svårt att somna. Jag somnar aldrig och vaknar tidigt tidigt. Natten till igår slog alla rekord! Då lyckades jag somna vid 11 efter att jag var rätt trött efter fotbollsträningen. Och när hade jag sovit färdigt? 12.40!! Hello??? Vad ska jag göra nu då?? Och sedan vaknade jag 4,5,6 och tillät mig till slut att gå upp kl 8. Och så har det varit sedan jag kom hem... 4, 5, 6... men jag har orkat ok på dagarna så det är bara att kämpa på =) 


Men det känns så bra att kunna lyssna på Hot Spot Atl's Ricky Smiley Morning Show mitt på dagen här hemma =) Kan jag göra lite piruetter på köksgolvet samtidigt! Yey =)

Elin!


           Ingen vanlig dag, för det är Elins 21-årsdag, hurra hurra hurra!! 

                        
                                             
                                                  <3 count on me <3

Hot Spot!

Men jaaadå. Första fotbollsträningen igår. Drygt -check. Roligt -check. Och presenterade mig själv för alla nya genom att dela ut en hjärnskakning(?). Smart... Nja. Nej, usch så dum jag kände mig. 

Och HOT SPOT ATL funkar att lyssna på live. YEY!  

Funktioner.

Jag har varit och kollat på fotboll idag. Och konstaterat att det enda jag nog kommer duga till trots mitt idoga slitande på löpbandet under året, är kon eller rundningsmärke. Men som coach Mackan tröstande sa "de behövs också". Jag börjar med min nya funktion imorgon.

Nu ska jag göra ett ärligt försök att sova. Som jag skrev tidigare; jetlagg. Det finns ingen logik.

Godnatt!

They say I'm home

Det är söndag.
Jag kom hem till Sverige igen i fredags. Flygresan gick bra, inga förseningar, inget krångel. Roligt att träffa alla -såklart <3. Men det är ganska omtumlande, kanske ännu mer än det skulle ha varit för att det blev oerhört lite sömn från och med natten till onsdag. Det är egentligen inte förrän natten till idag som jag sovit ett skäligt antal timmar -och då vaknade jag ändå vid 4, 5, 6 och gick till slut upp vid 8. Jag är galet jetlaggad. Mellan Hawaii och Sverige skiljer det hela 12 timmar, så det är klart att det blir fel. Tokfel. Men å andra sidan, jag har ingen panik, inget jag måste komma in i just nu direkt heller... Så jag antar att det funkar.

Det var lite roligt när vi satt och pratade i bilen hem från Arlanda och mamma säger...
"...ja tänk vad du varit med om mycket... Det största som hänt här hemma är väl att vi sett en igelkotte i byn och att grannarna röjt ur dalen..."

Perspektiv.

Och det har hänt mycket. Hela Leksand har krympt sedan jag var här sist. Det var inte stort innan, så nu vet jag inte...

Min söta här hemma hade också en överraskning när vi närmade oss Leksand. De fick mig att tro att vi bara skulle svänga förbi moster för en efterlängtad kraaam, men i själva verket hade de samlat mormor, morfar, Anders & Malin, och till och med Jonas var hemma från Småland och ställt till med grillning och middag =) Och det blev en härlig kväll med värme och solsken på altanen. I Atlanta brukade vi nästan alltid sitta på altanen och äta middag och säga  "Hur många såna här kvällar får man under en sommar i Leksand?". Den fredagkvällen var dock en sådan.  

                          
                          
                          
                   

Leaving

Hawaii dag VIII

Sista dagen var vi uppe tidigt. Vi skulle minsann ta vara på de sista timmarna innan vi fick lov att checka ut och heada mot flygplatsen. Sammanfattningsvis kanske vi är några kronor fattigare, men mycket rikare på minnen som vi båda kommer ha med oss så länge vi lever.

                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            

Det blev en flygresa tillbaka till Atlanta där känslorna svallade ordentligt. Den innebar inte bara att lämna en fantastisk semestervecka bakom sig. Den innebar också att dagen då det var dags för mig att åka hem till Sverige igen var fruktansvärt nära. För nära. Något ingen av oss var särskilt glada över... När vi väl landade skulle det bara fixas en massa praktiska saker innan det var dags att använda returbiljetten för Marta-tåget tillbaka till Hartsfield Jackson Airport och planet till Frankfurt... 

                             I'm leaving... 
                            
                                                                                       ...but will be back...
                            

Lanikai - Kailua Beach

Hawaii dag VII

Plötsligt blev det vår sista hela dag. Vår semester som vi sett fram emot så mycket höll plötsligt på att ta slut! Varje dag hade överträffat den förra och den här dagen skulle inte bli sämre. Fast lite oroliga blev vi när vi vaknade upp till en mulen himmel och regn. Vi skulle nämligen på vår sista tur, och dagen skulle spenderas på Lanikais paradisstrand... 

                       

Som tur var, så klarnade det upp någorlunda. Tyävrr blåste det galet mycket, så sanden for runt och lade sig bokstavligt talat överallt, men förutom det och att himlen plötsligt öppnade sig i fem minuter, så blev även den här dagen något att minnas -precis som de 6 tidigare. 

                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       

På kvällen var det inget snack om saken, såklart vi skulle knyta ihop säcken på Cheesecake Factory =) Kvällen till ära unnande vi oss dessutom varsin dessert som vi tog med oss hem och njöt av på balkongen samtidigt som vi förundrades av vad vackert Honolulu är...

                       
                       
                       
                       
                        
                       
                       
             Mmmm... Godiva Chocolate for Ms Chocolate and Turtle Pecan for Ms Caramel =)
                        

Ko Olina & Diamond Head

Hawaii dag VI

Dagarna rusar iväg för oss, och det är bara att konstatera att vi kommer ha grejer kvar att göra till nästa gång vi kommer hit. För det är så det känns... Tillbaka tillbaka tillbaka =)

Kanske börjar vi komma in något i tidszonen, även om vi är himlans trötta på kvällarna. Måndagens strapatser började med pick up kl 6.05, vilket gjorde att vi fick lov att ställa klockan. De tidigare dagarna har vi vaknat ändå, men det känns liksom att hmm, ja, kroppen anpassar sig sakta men säkert. Vi skulle åka på snorkling och delfinjakt. Ah, det blev fel -vi skulle inte jaga delfinerna, vi skulle titta, och kanske simma lite med =) En halvdag på havet helt enkelt. Turen utgick från hamnen i Ko Oolina, en resort som låg i det sydvästra hörnet av ön. Väldigt glassigt måste jag nog säga. Vi åkte ut med en katamaran och bara njööööt. Elin som är ett vattendjur låg i så länge man fick, medans jag min fryslort ja, kasta in handduken efter en stund som ändå var längre än jag trott själv! Snorklingen var sådär (har man gjort både Röda Havet och Stora Barriärrevet så blir man lite kräsen ;)), men -det känns som om jag skrivit det massor med gånger redan- vattnet är så otroligt. Här var det sån blå färg på det! Och så såg vi massor med delfiner som hoppade, snurrade och gjorde magplask! Och de var så nära, och de är så fina! Tyvärr höll de sig på behörigt (100 meters kanske?) avstånd när vi var i och simmade... Men det var väl kanske inte så konstigt... Det var allafall supermys med en stund på havet. 
                
                             
                             
                             
                               
                             
                             
                             
                             
                             
                             

Och ja! Kanske känner ni till Pirates of The Caribbean? Piratskeppet som användes i den tredje(?) filmen låg förtöjt precis där vi klev på båten, så vi fick en ordentlig kik på det också. Snyggt, stort och galet mäktigt! 
 
                             
                             
                             
                             
                             

Eftersom tiden höll på att rinna ifrån oss insåg vi att vi behövde tighta upp schemat lite för att hinna med det vi ville. Därför fick vi ta eftermiddagen och offra den på hike nr 2. Det kanske inte var optimalt att göra den i gassande eftermiddagssol, men vi hade just inget val! Vi fick lov att hinna med den då vi kände att Diamond Head var något som man helt enkelt gör/ser när man befinner sig på Oahu. Bara snöra på sig joggingskorna och börja knata. Så det gjorde vi, och det var varmt, och var brant, och det var svettigt. Diamond Head är en utkiksplats högt uppe på ett berg och man kan lät säga att vi fick lön för mödan när vi väl kom upp... 
 
                              
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             

Waimea Valley

Hawaii dag V 

På söndagen var det dags för utflykt, eller äventyr kanske. Vi haffade lokalbussen och begav oss på en trip rätt genom hela ön upp till det nordvästra hörnet, North Shore. Det tog oss två timmar enkel resa och kostade $2,50. Vi skulle till Waimea Valley och strosa i en Botanical Garden. Det gick precis som det skulle faktiskt, och längst upp i parken fanns Waimea Falls, där vi kunde svalka oss i ponden och njuta av fresh water för en stund.

                       
                       
                       
                       
                        
                       
                       
                       
                       
                        
                       
                         
                           

När vi kände oss klara hade vi några timmar över och headade mot närmsta beach, som inte alls låg långt därifrån. Vi spenderade några timmar där och fick njuta av det klaraste vatten jag någonsin sett innan vi tog bussen tillbaka mot Waikiki igen. 
            
                        
                       
                       
                       
                       
                       
 

Saturday in Paradise

Hawaii dag IV

Vad vore en semester utan en heldag på beachen? Helt rätt -ingen semester alls. Så, lördagen vigdes helt och hållet åt Waikiki Beach (obs! att vi började dagen med en timmes promenad så vi kunde ligga ner resten av dagen med gott samvete). Makalöst vackert, varmt i vattnet och härliga härliga vågor att ligga och guppa i =)

                     
                     
                     
(som sagt, i bergen regnade det så gott som varje dag, medan det var klarblå himmel för det mesta vid stränderna.)
                     
                     
                     
                     

På kvällen bjöd vi på middag på California Pizza Kitchen, huuur gott är inte det?! =)
                     
                     
                     
                     
Såååååå gott!!! 
                      

Manoa Falls

Hawaii dag III

Tur att vi är pigga och alerta på mornarna. På fredagförmiddagen var det dags för veckans första hike! Den gick genom rainforesten med Manoa Falls som slutdestination, ett vackert vattenfall. Vissa delar av regnskogen var ganska nedtrampad men vi fick förklaringen till varför. Tv-programmet Lost (som jag inte sett ett avsnitt av för övrigt -för läskigt för mig kan jag tro =) ) och Jurassic Park-filmerna hade nämligen spelats in just här. Det var sagolikt vackert och det var bara att andas, njuta och bara bara vara. 
                  
                      
                      
                      
Ön Oahu består av kust och vackra stränder. Den centrala delen av ön är mest bara berg, och det var här regnskogen låg såklart. Dessa berg har 350 regndagar om året, men vi hade tur och klarade oss faktiskt under hela hiken. Det var slippery emellanåt, men jag kan bara tänka hur lerigt och dant det hade varit om det faktiskt regnat också... 

                       
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                        
(På vägen dit åkte vi förresten också genom det området där Barack Obama växte upp, visste ni att han bodde på Hawaii när han var liten?)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Resten av dagen spenderade vi på stranden, det var vi väl värda efter vår djungelpromenix, visst?! =)
                     
                      
                      

My day!

Hawaii dag II

Vi vaknade båda två tidigt tidigt. Kanske vid 4, men lyckades somna om. Vid kl 6 var det kört (då var klockan lunch i Atlanta, så det var ju inte så konstigt). "Johanna, är du vaken? Vänd dig mot fönstret." Okej.... Och så hörde jag Elin harkla sig och så sjöng hon för mig. Det var min födelsedag. I was about to turn 24! Och hon hade med sig en present. Inte vilken som helst heller, den bästa möjliga! Och så, hade jag ju med det fina fina armbandet som jag fick av söta Karin också (massor med tack, det var superfint!!). Hon hade dessutom dukat upp lite M&Ms på en bricka i brist på cake. =)   
              
                         
                         

Klockan 8 skulle vi bli picked up för att åka på Expedias Breakfast Orientation. Vi tyckte det kunde vara bra så vi skulle få ut det mesta möjliga av våran vecka. När klockan närmade sig 8 kurrade det ordentligt i våra magar och vi såg fram emot en rejäl frukost på det där stället vart det nu var vi skulle. Tjiiiii oss. Juice, wienerbröd, muffins och sockerkaka bjöds det på! Vad göra? Äta såklart... Ingen höjdare men som sagt så gapade det tomt så...

Vi bokade ett par tours och en hike och begav oss sedan av mot Walmart för att köpa med oss frukost för resten av veckan. Och en luftmadrass -Kalle- som vi (eller mest jag) har legat och glassat på =) Det är lustigt -eller strategiskt- men det finns ingen riktig grocery store i självaste Waikiki. Det finns små, dyra ABC-shops bara där man kan handla det nödvändigaste till överpriser. Så tur att vi sprang på ett Walmart när vi hade chansen.

                        
                        
                        
Vi kom tillbaka vid 2-tiden och resten av dagen njöt vi av sol, bad och beach. Underbart härligt! Och minns jag inte fel avslutade vi kvällen på Cheesecake Factory som på något vis blivit lite av mitt och Elins... place... helt enkelt! 
                       
                        
En fantastiskt bra födelsedag i paradiset! 

Spring spring spring!

Hawaii, dag I

Jag och alla mina resväskor (som sedan skulle med hem till Sverige) blev avdroppade på tisdagen. Eftersom vi skulle åka ganska tidigt på onsdagen så var det bättre att sova där. Så det gjorde vi, och gick upp bra i tid för att hinna till Marta-stationen och tåget som gick till flygplatsen. Trodde vi. Promenaden dit tog längre tid än vad vi trodde, och vi kom såklart iväg mycket senare än planerat också -ni vet ju hur minuterna tickar iväg på morgonen. Trots att det bara var morgon var det fruktansvärt varmt och svetten lackade snart samtidigt som vi drog på våra väskor och Elin mumlade "vi hinner inte, vi hinner inte"....

Väl på tåget konstaterade vi att vi skulle kunna ha 10 minuter på oss att checka in och sedan rusa. Kanske en kvart om tåget bara åkte lite fortare.... Det gjorde det men när vi droppade väskan i disken sa tanten som stod där "Ni får nog ta och skynda er, boardingen börjar om 5 minuter." Va?! 5?! 5 minuter?!  (För er som inte vet är Jackson-Hartsfield Airport en av världens största, om inte den största. Det går tåg till alla concourserna och de ligger i följande ordning; Bagage claim/ Check-in - T - A - B - C - D - E. Vi skulle naturligtvis till concourse E, den längst bort.) Som tur var gick det fort genom securityn, och vi skyndade ner för rulltrapporna och till tåget.  Bara för att inse att det var out of service. Vad är oddsen? Hur många minuter var det kvar? 3 kanske? Varför i hela helvete skulle de boarda planet så tidigt? Ingen annan verkade ha planerat så dåligt som vi för ingen annan verkade ha bråttom. Men skulle vi stå och vinka av planet istället för att sitta i det påväg mot våran drömsemster? NEJ. Så, vi drog av oss skorna fort som tusan, tog dem i handen, hade vårt handbagage i den andra och sprang. Och sprang. Vi zig-zagade mellan alla människor så fort vi kunde, och folk ruskade på huvudena åt oss. Plöstligt fann jag sitationen så sjukt komisk att jag brast i gapskratt. Det gjorde ju allting ännu mer absurt, och vi skrattade ännu mer. Elin stackarn har ont i foten och kunde inte springa så mycket, dessutom blev hon också kissnödig också vilket gjorde att ja, vi fick övergå till powerwalking istället för att undvika en olycka. Våra 5 minuter hade gått för längesedan, och vi kollade flightstatusen på varenda tavla vi passerade. Det bådade ändå gott... Men usch så vi skyndade. Skulle det plötsligt stå boarding istället? Skulle vi vara körda då? Närmare (det är en gissning, men en rätt bra sådan tror jag) 2 kilometer senare nådde vi äntligen concourse E, utan att de börjat boardingen. Det betydde att Elin fick ett efterlängtat toabesök, och att vi också kunde köpa med oss lite mat till på planet. Men gosh, så svettiga vi var! Och lyckliga. Vi skulle ändå komma iväg på våran efterlängtade solsemester.

                            
                            

10 timmar senare landade vi. Och ytterliggare ett par timmar senare hade vi checkat in på vårat hotell, tagit en strandpromenad och ätit lite middag. Vi var galet trötta och somnade ovaggade... kl 9 på kvällen, eller -3am Atlanta-tid. Vi var på Hawaii.
                             
                            
RSS 2.0