Fasen.

Helvete också. Och ALLA andra fula ord jag kan.

Klona mig en stund.

Det finns så mycket att göra. Jag vill göra och hinna vara med precis överallt. Men det går ju inte. Klockan har för få minuter. Eller så är det timmarna på dygnet som är för få... Eller rent av veckans dagar...

Det spelar ingen roll, inget utav det kan jag påverka eller ändra på. Det enda som kan förändra situationen är hur jag planerar, men nej, jag kan inte hinna mer ändå tror jag inte förresten. Oh jösses vilken katastrofal svenska...

Nu på med träningsskorna. Golf och tennis och skogen och allting annat som jag så gärna också helst skulle velat ta mig för med idag får vänta tills imorn. Eller en annan dag. För idag ska visst maten serveras kl 19 ;)

Och behöver det verkligen bli mörkt så tidigt?

<3

Hemma igen
Hos Honom
Hos Dem
Som jag tycker om mest

Borta är bra
men
Hemma är ändå bäst

Little witchie!

Och hon fuskar. Men fusk lönar sig INTE.

Ah!

Dennis och Malin har något gemensamt; de hittar gärna på regler i efterhand!!!!

Mys

Sista kvällen, börjar bra :)
 
 
 
 

Oh, its awesome.

-Are you my reality? Really?? REALLY?? Absolutely dead sure abort it?.. Oh my... I'm a lucky one!

Sunny Days

Igår levererade Konakli ännu en molnfri dag som vi naturligtvis spenderade på bästa sätt! Sedan blev det Alanya by night :)

 
 
...och nu är det bara upploppet kvar... !

Adventures.

Vi tröttnade lite på solstolarna idag och slängde oss på lokalbussen istället för lite äventyr :) 

Another Sunny Day

Om man jämför Turkiet i maj och i september så spelar de i totalt olika ligor. Det är den här värmen man vill ha, både på land och framför allt i havet. Ljummet, så man kan ligga och guppa i timmar... Härligt.



Och nu fick jag just syn på den sötaste lilla tjejen i barnpoolen som hoppsan, glömt att borsta håret bak haha, de där tovorna var värre än mina (och det säger ju en hel del)... Kanske just därför hon struntade i dem ;)

Lovely!!

Det här är det jobbigaste vi företar oss ;)
 

 
 

The green machine.

3:e platsen säkrad där hemma, fasen så skönt!!! Bra slitet brudar!! :D

Sunday Morning

 
Söndagmorgon, Konakli, Alanya.

Förlust.

Har jag sagt att jag hatar att förlora??????!!!! Jävla tråkigt att spela kort. Speciellt Stress. Jag är inte byggd för sånt!!! Nu blir det sängen, godnatt med er!
 
Grattis Malin!

Poolreflektioner.

Ligger och myser vid poolen. Jag kommer på mig själv med att jag ligger och ler. Dels för att jag har det så bra, men också för alla barn som är precis överallt. De är så glada och lyckliga och leker och busar och hoppar och skrattar, tjuter och skvätter! De är så härligt att se dem och jag vet att om jag får barn en dag, så ska jag absolut se till att de också får uppleva såna här fantastiska ögonblick av total semester med glada och närvarande föräldrar som barnen som plaskar med sina armpuffar och simringar här nu. För tjugo år sedan var jag ett utav de här barnen, så jag vet precis hur roligt de har, hur lyckliga de är och hur pirret i magen känns när man blir uppskjuten från pappas axlar, och hur många tankar man hinner tänka innan man krashar i vattnet 1,5 sekund senare.

Underbart.

Konakli. Ledig. Sol. Värme. Hav. Skratt. Malin. Hamam. Vattenmelon. Luftmadrass. Vågor. Lek. Vatten. Massage. Umgås. Bränna (bränd ;) ). Pool. Böcker. After Sun. Drinkar... Strand. Mys. SEMESTER.
 
 
 
 
...
 
 
 
 
 
...det är bara två som fattas...

Club Dem.

Helt plötsligt så befinner jag mig på ett kalasfint resort på stranden i Turkiet med Malin istället för strosandes bland New Yorks skyskrapor. Och nyss var jag o Dennis hemma i krypinet. Det går snabbt i vändningarna! Vi har det kanon, men är trötta för vi har snart gjort ett dygn i -mer eller mindre- vaket tillstånd. Vi har ett gigantiskt hotellrum och har just njutit av en middagsbuffe som jaa, gör att vi får komma ihåg att motionera också... Kanske ;) Men imorn väntar hamam och massage -inte helt fel :)

 
 
 
 

Arlanda.

Tillbaka till brottsplatsen! 3 och 4 dagar senare. WISH ME LUCK!!!

Med bästa Malin <3
 
 
 

In the middle of the night.

Fixat och donat och försöker hänga med mig själv ena sekunden för att i nästa ge mig själv en spark i baken... För att få något gjort... Men jag tror kanske jag gjort allt jag kan nu. Kanske är det det som kommer ikapp. Vad fasen hände? Egentligen. Tankarna snurrar lite. Helt ofokuserade. Dyra erfarenheter. Ska bli spännande att se om jag får någon slags respons...

Jag gör ett nytt försök att få lite semester om en stund. Men nu lyssnar jag på någons djupa, lugna andetag här bredvid mig. Undrar om han drömmer...? Han är så bra. Bäst. Han gör mig så lycklig.

se så!!

Jag blir så trött på mig själv... Gör något!!!!!

Back.

En dusch och några timmars sömn har gjort att jag återuppstått något så när. Nu längtar jag till kl 23 mest.

Imorn blir det jobb som vilken tisdag som helst.. Vad hände med semestern? Måste försöka tänka om lite.

En äckelfia.

Usch så jag behöver en dusch. Jag stinker. På riktigt! Jag är helt övertygad. Och jag vill borsta tänderna. Badda ansiktet. Byta kläder. Skölja av mig den här rese-svett-flygplans-äckel-känslan som ligger som en tunn och fet hinna över hela mig. Tvåla och skrubba mig riktigt ordentligt. För att inte tala om fötterna som lätt skulle kunna ta livet av den okänsligaste!!!!
Fräsch är det sista man kan kalla mig precis nu men det är bara att bita ihop ett par timmar till, sen kanske jag kan få bli människa igen så jag klarar av att leva med mig själv! ;) Det kryper av obehag i varenda nerv när jag tänker på hur jag representerar mig själv för omvärlden! Men joo, det kunde varit värre egentligen -jag vet, jag har åtminstone inte löss och jag möglar inte än, kläderna är hela och tänderna sitter kvar i munnen. Dessutom är jag frisk och har världens bästa och finaste vänner och familj -så vad är väl lite smuts egentligen fröken?! -skärp dig!!

Going back east.

Några erfarenheter rikare. Lite konfunderad. Men jag mår bra och tänker att en dag kanske jag förstår meningen med det här också :) Det blir inte alltid som man tänkt sig kan man säga, Ses snart!

Going into the west.

Såååå, sitter på flyget och väntar på att boardingen ska bli klar, det blev en tight morgon när jag väl kom till Arlanda. Trasiga bagageband en söndag är ingen höjdare, när jag väl kom igenom securityn var det redan go-to-gate-time så det var bara att rusa. Ingen mysshopping i taxfreen den här gången. Jag som skulle checka om de där dofterna jag hittade sist verkligen var så bra som jag mindes... På hemvägen.. Får det bli. 
 
Ses snart! Boarding completed.

Lördagsgöra.

Om jag kanske skulle ta och skriva ut lite biljetter och grejer nu då, så jag slipper göra det i sista sekunden som pappa sa för några dagar sedan. Äh, jag gör det i nästa periodpaus...Jag har allafall packat lite. Det blev inte mycket, skönt det med lätta väskor!

Semester på igång alltså. Känns just inte så.
 
Svamparna är rensade och förvällda.
 
Älskade pappsen kom just hem med en present, jippi en ny putter!! Han är väl världens bästa och snällaste! Tack ♥
 
Och brudarna är och gör sitt bästa för att spöa Forsby. 1-1 står det. Grymt bra resultatmässigt, men det kan ju bli bättre... Undrar hur matchen artar sig... Jag vill också vara med. Men bara och spela. Eftersom jag allafall skulle få lov att vara bara publik med helvetesvaden så kan jag lika gärna vara här hemma. Vinst skulle vara kanoners. Pleeeassssee!

Love.

Jaaa jag längtar lite nu. Eller jättemycket. Bara för att det är så nära så känns det ännu mer ♥
 
Sen två veckor.

Hockeyfeber.

Äntligen börjar hockeysäsongen igen! Leksand i SHL dessutom :) och... I ledning med 1-0 mot Brynäs. Fullsatt och hockeyfeber i helaste byn. Det är något med hockey i det här huset... Det är liksom inte riktigt Västannor om det inte är hockey på tvn och någon eller alla som trängs i soffan på kvällarna under vinterhalvåret. Vi är uppväxta med det där och det ska bara vara så.. Om vi inte var i hallen förstås. Men det är längesedan nu. Jag har svaga minnen som flashar förbi och jag vet precis vart vi alltid satt i gamla hallen.. Hm, allt har sin tid. Men nog är det en jäkla rolig sport och nog är SHL/Elitserien bra mycket roligare än Allsvenskan. Tufft år att vara nykomlingar, men hoppas h-o-p-p-a-s att de klarar sig kvar!

Fredag 13.

En såå härlig höstdag... Finns det då något bättre sätt att spendera dagen?! 
 
 


 


 


 
Blir kanon i en mustig gryta eller soppa (ja kanske inte den översta förstås...) när frosten kryper inpå knuten :-)

Och så en helmysig kväll med underbara vänner

Sleep tight.

Godnatt världen. Ska skriva ett par rader imorn... Puss <3

Fixat.

Jag känner ett starkt driv att fixa, ordna, rensa, organisera, strukturera, ta tag i, slänga... Det måste vara hösten som kommer med allt det här.
 
Men nu ska jag ju snart ha semester! Det närmar sig med stormsteg. Det ska bli roligt... Kanske lite konstigt. Tillbaka, men ändå inte tillbaka. USA, men inte Hotalantan... Starbucks men inte i Suwanee Park under stjärnorna, poolhäng men inte i solstolarna på LIFETIME, shopping men inte på Discover Mills eller Mall of Georgia, bil men inte Morrisen -som såg till att jag blev bästis med bilmekanikern ;)...
 
... Jag vet vad jag ska göra. Ingenting. Annat än det jag vill. Umgås med människor jag tycker om. Sätta mig på en filt i Central Park och titta på folk. Gud vad det är roligt -att titta på folk där borta, hur många gånger har vi inte gjort det?! Det finns alla sorter! Så många, så många. En gång kollade vi in par -ja, det var ju på Hawaii (typiskt honeymoon-ställe!) Och också där hittade vi ta mig tusan alla kombinationer! Härligt måste jag säga -det betyder ju att det inte finns några normer eller regler alls utan slår det till så slår det till ;) 
... Jag ska också till Pensacola, det blir en ny upplevelse, men jag vet att det kommer bli alldeles fantastiskt! För det blir inte annat än bra när jag och Elin är på äventyr! ...Och när hon sliter i klassrummet ska jag ligga på stranden =D  

What daddy says.

Japp så är det.
 
Uppmaningen var att forsätta ha det så här som jag har det nu -jag har ju aldrig haft det bättre.
- Nej, jag vet. ♥

Försvinn onda du!

Tur det finns laser att tillgå. Läk fort för det spritter i benen. Jag vill springa! Och spela fotboll. Den här säsongen är snart slut för min del... Tråkigt. Faktiskt jättetråkigt när jag tänker efter...

Beyond the stars.

Kristian Gidlund.
 
Jag vet inte om det behövs sägas så mycket mer.... Vilken guldkämpe.
 
http://ikroppenmin.blogspot.se/

2-1.

Helvete så skönt! Och nu vin, men inget högklackat för fröken kramp kom och hälsa på i 85:e och verkar ha bestämt sig för att stanna. See ya soon peeps!

Nu.

Önska oss Lycka till! Nu jävlar.

Så vi kan fira ikväll!

I'm walking.

The smile is constant. It starts within, revealing the innermost of my soul this very second. It's bright, like you need to wear sun glasses to see it clearly. The colors of a rainbow drifting and swirling playfully in a light breeze somewhere in between the thick golden grass and the open pink sky. Happy laughters are echoing. Take a deep breath and let the fresh air of joy and hope fill you up. It is everywhere. Partcipate on your tippytoes over this field of wellbeing. Let the light touch of your dreams tickle your cheeks, let them guide you.The haze that lingers stands no chance when the sun is rising. The warmth is spreading and I know where the roads are going. Its good. It is so good. And we are walking hand in hand.

Challenges.

Nu sitter jag här igen. Klarblå himmel, strålande solsken. Världen visar sig från sin bästa sida när den susar förbi utanför rutan. Idag är vi på väg mot Arboga... Stryk ska de få och jag är pigg och på lekhumör efter ytterligare en mysmorgon i världsklass. <3

Anmälan till HalvVasan 2014 är inskickad och jag är superpepp! Nu ska jag bara lära mig att åka skidor!

The shit.

Det är förundransvärt hur lite djupandning, fokus och stretching så totalt kan förändra ditt sinne på en dryg timme! Och jag som tyckte jag var fullkomligt harmonisk innan yogan... Blev väl totalt... Ja, jag vet inte. Jag glömmer från gång till gång vilken fantastisk completely-in-touch-with-yourself-känsla som infinner sig i kroppen -min kropp iallafall - efter ett sådant här pass! Jag är glad att jag är en av de som reagerar så, för ett yogapass kan faktiskt ge motsatt effekt lika gärna -det är olika från person till person, men vad man kan säga är att något händer alltid. Någonting triggar igång en reaktion. Vissa blir kanontrötta, andra riktigt arga, ledsna, frustrerade, tokpigga och vissa -typ jag, blir totalt kolugna. 
 
Fast en sommar med fotboll och ingen yoga gjorde också dagens pass en smula smärtsamt... Får se hur det känns imorn!

Ashtanga flow

Dags att rensa kropp och själ igen! Yoga på tapeten, men jag tror att syftet faktiskt till största delen är stretching helt plötsligt... Jag känner mig i bättre balans än på väldigt väldigt länge. Kanske någonsin...? :)

Please come visit!

Undrar just om inte Tor och Sirius har lust att kika förbi? Bara bara en liten stund åtminstone?

Time is flying

Tänk att det helt plötsligt är september. Och det känns, det är inte många moln på himlen och solen strålar. Trots det är det lite kyligt och luften är sådär klar som den bara kan vara på hösten. 
 
Vad hände med juni, juli och augusti? Jag har levt -nu mer än någonsin- fullt ut varje dag, jag (eller ska jag kanske till och med säga vi?) har verkligen försökt ta till vara på den här helt fantastiska sommaren, ändå känns det som om den bara försvann! Den har gått så galet fort! Men den har varit så bra så det gör inget. Dessutom är hösten lika fullspäckad med roligheter och till vintern ska jag banne mig klara av en halvvasa -och eftersom längdskidstekniken är obefintlig har jag en skaplig men jätterolig utmaning framför mig som jag är fast besluten att ro i hamn. Det finns så mycket att se fram emot och jag gör det med ett leende, för jag vet att det kommer bli så bra. Jag kan bara backa bandet en bit och fundera på allt som hänt, allt som varit, och konstatera att jag har lärt mig så mycket, både om mig själv och om allt runt omkring. Jag känner mig helt lugn. Det är resan som räknas, för man vet inte vart målet är. Det är därför det är så viktigt att leva här och nu, ta vara på allt fint vi har och göra det bästa av varje dag. Visst? :)

Simple!

Det är så jäkla enkelt! Varför krångla till det? :D Nej, så vansinnigt dumt! Jag har det så bra <3
 
 
People do their best, never punish one who is trying! 

jnord

RSS 2.0