Skutan?

Många anledningar att glömma att man är trött i både sinne, rygg och fötter för ett par timmar! Mys med tjejerna är bara 1 av dem.
 

Nu har jag bestämt mig!

Det tog ungefär exakt 48 timmar. Det är rätt precis 2 dygn sedan jag knatade ut ur butiken med lika stora delar beslutsångest och dåligt samvete. Beslutsångest för att jag absolut inte klarade av att välja, och dåligt samvete för att jag knatade ut ur butiken med två par skor i kassen -vilket inte alls var tanken, och ekonomin tillåter det inte. Dessvärre gick inte dessa känslor heller känslorna över när jag kom hem. Jag var trots allt inte nöjd. Och nu vet jag varför. Jag ville inte ha båda, och nu vet jag vilket par jag ska lämna tillbaka. Och plötsligt så känns det bättre. Mycket bättre. Skönt.

Lååångt kvar!

En del grejer att fixa. Men nej ingen resfeber, inte packat, ingen panik. Ingenting. Bara roligt, bara bäst!

Men en supervecka eftersom det blir date med både Sara och Tildan! Awsome!

Hello sunshine!

Breton kex +Brieost + Jordgubbar = Kärlek

Äntligen!

Ändrade planer för det kommande året! Jag åker till USA, tar studieuppehåll och en barndomsdröm kommer (förhoppningsvis) gå i uppfyllelse! Det bär av i augusti, och jag är förväntansfull och så lycklig för att det blir av. Det värsta som kan hända är att jag får bekänna ett misslyckande och åka hem tidigare, men det är absolut inte vad jag avser göra, utan tar den här chansen fullt ut och ska verkligen göra det bästa av den! Min värsta mardröm är att bli någon som om 30 år sitter och ångrar att jag inte gjorde än det ena än det andra, och det här är ett steg för att inte hamna där. Ni som känner mig är nog inte alls förvånade, utan tänker snarare; "ja ja.. äntligen bär det av för henne" kan jag tro. Och det är precis så det känns för mig -äntligen!

En del praktiska saker måste fixas, men det är inställningen allt hänger på, och den är det inget fel på!

Puss på er!
RSS 2.0