Mantorpsmys

Dagen bjöd på lite spontanshopping i Linköping, mysig stad måste jag säga. Bilen var i stort tom när vi åkte och plötsligt rätt full, vad som hände där emellan vet jag inte, men trevligt var det! Tur i oturen att stackars febersjuka Elin inte orkade mer så jag fick lov att sluta :) Vi spenderade några timmar i Elins syster Hannas supersköna soffa innan vi styrde kosan hemåt mot Pappa Olsson och grillen för en kanongod middag! Eftersom Elin har mått bättre så myser vi med film -kvalitetstid <3 En härlig dag i underbart sällskap.

:D

Stillar Elin-abstinensen och känner en annan abstinens kommer krypande :)

Igår ca 22:15

 
Får lov att vända på bilden om en stund, men jag tror ni förstår vartåt jag vill komma :)

Schhh.

Just listen and you'll hear darlin'.

Actions of today.

Idag väntar äventyr :)
Jag ber snällt alla vägpirater att hålla sig undan, jag har inget ni vill ha iallafall och jag kommer ha fullt upp med att hitta rätt -så stör mig inte, koncentrera er på nåt annat eller allra helst, byt karriär! Försök tjäna era pengar på något annat sätt än att stjäla från godhjärtade medmänniskor som kanske just nu är på väg mot ett efterlängtat semestermål eller för att hälsa på kära familjemedlemmar eller vänner. Förstör inte! Bidra till en lite bättre värld för alla och skilj på mitt och ditt!

Mantorp hägrar för min del, gud så mys bara jag får komma fram, det där med att hitta alltså... Är bara en halvbra sida hos mig, tur att jag har en vägbeskrivning av Sandrieee-klass iallafall :)

Be my dearest.

Utökning av familjen :) Jag hälsar min dammsugare varmt välkommen till krypinet. Efterlängtad och ja... typ... välbehövlig...

Kanske.

När bitarna faller på plats.. Jag hoppas det är min tur nu.

True.

Smile and the world will smile at you...

glad midsommar!

Till er allihop! Jag hoppas ni haft lika trevligt som mig. Bästa någonsin <3 En sån dag man aldrig vill ska ta slut. Life's good! Tack alla fina!

<3

Det finns så mycket att göra peeps. Sommaren springer redan ifrån mig! Timmarna räcker inte till, jag önskar jag kunde vara överallt. Samtidigt. Det finns så mycket positivt runt omkring mig nu. Så många helt fantastiska människor som jag tycker så ofattbart mycket om, ni är sååå viktiga för mig, och jag är så glad att få ha er i min närhet och i mitt liv. Jag tror ni vet det. Sommaren är min och eran och fasen, let's taste it!

Och vi vann mot Mora, 4-2, och kan gå på uppehåll och känna att vi gjort nåt bra -bara en sån sak! Le, och världen kommer le tillbaka

Happy days peeps!

Shout it from the roof tops!!! Write it on the sky line!!!

Summer's here!

Joo.

Önskar att det kunde få vara sängen som hägrade, men icke...

Lördagsmys.

 
Cheesecake och jordgubbar i gräset...
 

Mys.

Ganska mysigt med lite regn ändå. Fast bara en stund till. Imorn vill vi ha sol igen :)

Bal!

 
Årets studenter har sin outstanding bästa vecka just nu! Gud så härligt! Igår var det studentbal och plötsligt var lillebror stor och Malin så otroligt vacker (ja det är hon jämt såklart :) ) Det kommer en bild snart! Hoppas ni hade en helt underbart rolig kväll!

Oslagbar kärlek.

Det är konstigt hur en enda figur så kan ändra ens sinnestillstånd bara genom att plötsligt vara i närheten. Fast han inte säger ett ord så säger han allt. Och på en sekund så är alla oroligheter bortblåsta och det infinner sig istället en känsla där allt är lugnt, tyst, enkelt, härligt och underbart rofyllt. På en åker, en ljummen försommarkväll så travar han en bit framför, stannar upp och kikar så jag är med, kommer rusande för en puss och återgår sedan till alla spännande dofter och spår som lockar i gräset. Och allt är bara så himla bra. Älskade älskade Eddie <3 Bästaste vännen!

Beautiful.

Ju mer det regnar desto klarare blir regnbågen.

En ny erfarenhet.

Och jag som bad om en bättre dag idag än igår började min vecka med att försova mig! Första gången på 26 år tror jag närmare bestämt, så jag är en erfarenhet rikare kan man säga! Dock är det inget jag känner att jag behöver göra igen -Gud så fel hela dagen blir! Tur att den ordnade upp sig till slut :)

Helgen.

Förlust 0-1. Behöver nog inte skriva mer.

Men en kanontrevlig tillställning med lättaste släkten hos Hanna på kvällen -tusen tack!

Och imorn får gärna bli en bra dag. Snälla snälla.

Dagens drabbning.

Forsby på hemmaplan står på agendan. De ligger 2:a i tabellen men fasen vi är på frammarsch och hoppas det blir åka av :) Tagga tagga ladda ladda :D Sen stort Grattis till Hanna som är klar efter 3 år och Maria som tog studenten igår!

CINDERELLA

Helt plötsligt har det gått en vecka sedan det gröna skiftet lämnade Claslagret bakom sig för en stund och rockade på Cinderellas dansgolv hela natten istället! Gud så roligt vi hade :-) Kanonskönt gäng och vi var alla helt eniga om att det inte var sista gången!

A new day.

Livskvalitet 8:10 en onsdagsmorgon. Synd bara att det sitter fast lite halsont där mittemellan -men just därför dricker jag te med honung i väntan på att butikerna ska öppna så jag kan köpa ingefära -sen är jag snart frisk! Jag har inte tid att vara sjuk! :) Det finns ju så mycket roligt att göra!
RSS 2.0