Sinnesro.

Behövs det sägas så mycket mer än Leksands GK med älskade pappa och bror?

                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
              Någon säger "En dag på banan är alltid en bra dag!"... banan ja... ;)

Almberg Open.

Jag har verkligen varit dålig på att hålla den här sidan uppdaterad under sommaren. Sanningen är ändå rätt vacker -jag har haft någonting för mig för det mesta som gjort att det inte funnits tid att slå igång datorn ens. Bra va? Jag har försökt att tillbringa mycket tid utomhus. Jag tycker om att vara ute, frisk luft och aktiviteter av något slag -eller inga aktiviteter men fortfarande frisk luft...

Men i augusti han vi göra upp om om vem som bl.a ligger bäst, kör bäst, suger bäst, är kladdigast och vilka som helt enkelt samarbetar bäst i släkten. Årets upplaga av Almberg Open var lika välplanerad och rolig att delta i som alltid. Lite blött, men skam den som ger sig! Tyvärr föll mitt lag just på mållinjen den här gången.... Det blev duell om första platsen och det var inte det smartaste vi kunnat göra när vi beslöt för att låta vårat tysklandsbesök representera oss -det handlade om att hitta ett specifikt nummer så fort som möjligt i telefonkatalogen... Stackarn hade aldrig kikat i en svensk sådan någonsin förut -men, så går det när lagledaren beslutar sig för att somna innan middagen ens är färdigtuggad ;) 


                       
                          Taggade... =)
                       
                           En av årets grenar var att "fiska ner lampskärmen på huvudet"...
                       
                           .....Naturligtvis var golf också en gren... Här Helen som... Ja... Golfar...
                       
                         .... Skytte....
                       
                       
                       
                         
                              Mys! ...Innan...
                        
                            ....En fantastisk kräftbuffé serverades!! Härlig kväll!!

Thoughts.

Det finns stunder i livet man önskar man skulle slippa gå igenom men som man ändå självklart vill vara en del av. För sin egen skull, för alla andras skull. Det finns alltid alltid människor som har det värre, och det minsta man kan göra är att finnas där och räcka ut sin hand. Antingen fattar någon den, eller så gör ingen det -men då har man åtminstone visat sin delaktighet.

Jag var på begravning idag. Den avlidna var någon som egentligen skulle haft väldigt många fler år kvar här på jorden, men livet är inte rättvist. Aldrig någonsin -och därför inte heller denna gång. Hur som helst, jag tror inte det är någon som deltar på en begravning som klarar att hålla sina tankar i schack. Ett sådant tillfälle ger en så mycket att fundera och reflektera över. Döden, livet, dåtid, nutid, familj, släkt. Släkt. En brokig skara människor som spridits ut i världen av olika anledningar men med något gemensamt som aldrig kan tas ifrån dem - en historia som gör att de alltid kan knyas ihop med varandra. De flesta av oss satt där, och oavsett vad så hör vi ihop. Vi träffas inte ofta, jag önskar verkligen att det vore oftare (men under trevligare omständighter). Vissa kan jag till och med påstå att jag inte ens känner särskilt väl (tyvärr) -ändå var känslan av samhörighet så påtaglig. Det spelar plötsligt ingen roll vad som hänt i det förflutna eller vad som kommer hända imorgon, när det blir tuffa stunder så behöver man varandra och ingenting annat är väsentligt, blod är tjockare än vatten. Det är fint. Det var så fint idag. Många tårar, stor smärta och massor med vackra minnen. Döden är fruktansvärd. Verkligen. Men man är aldrig ensam. Egentligen. Man kan alltid fatta den utsträcka handen om man känner att man vill eller behöver. Tro mig -den finns alltid där, sometimes in disguise but still it will be there.     

                                      

Höst.

Helgen är här. Äntligen. Massor med kvalitetstid och mys står på schemat.

Jag har hela tiden envist hävdat att det ska bli skönt att slippa vintern i år igen. Men så idag längtade jag plötsligt efter att få dra på mig riktigt tjocka kläder -mössa och raggsockor, höra hur snön krispar under skorna och se hur luften förångas i varje andetag. Jag kände till och med doften av kyla och vinter. Och mörker. Men det bästa med att varit ute i kylan är när man ser alla ljusen i fönstren, och ni vet vad skönt det alltid är att få kliva in genom dörren efter en promenad eller snöbollskastning. Vintern är inte så tokig ändå kanske. Den behöver bara inte vara så lång. Jag hinner uppleva den med. Egentligen.

Ganska mys med höst också. September är ju redan här. Vad hände med sommaren?
RSS 2.0