Well, here she comes!

Så när färdigpackad för Paris fastän det är två - tre till och med - dagar kvar till avfärd! Det har nog aldrig hänt att väskan varit ens framplockad så långt innan tror jag, men så är de kommande dagarna fullspäckade också.
 
 

Fotbolls-VM

Hockey-VM är inte så värst roligt. I maj är den säsongen över och därför är OS-hockeyn mer prestigefylld och rolig att följa. Fotbolls-VM däremot är så jädrans festligt! Jag ska dock (mot)villigt erkänna att jag varit dålig på att följa gruppspelsmatcherna, dels på grund av att de spelas nattetid, och dels för att jag somnat när jag kikat på dem som inte spelas nattetid.  Lite motsägelsefullt att jag somnar trots att jag är intresserad och tycker det är roligt att se -I knooooow, men det är tyvärr så jag funkar när jag dunkar ner mig själv i soffan. Det är inte så värst ofta det händer, så kroppen tror väl att det är sovdags när jag blir så still kanske, vad vet jag... Men nu när bara de bästa lagen återstår ska jag verkligen se till att hålla ögonen öppna, för det här är sååå spännande och nu är bara de bästa matcherna kvar :-) 

Sweet days

Under helgen har den här älsklingen förgyllt mina dagar 
 
 
Det är inte så ofta, men det är ovärderligt....

A dress please!

Jakten efter en vit spetsklänning är i full gång, vet ni någon som har en i lämplig storlek att låna ut till mig för en kväll i början av augusti? Alla tips mottages tacksamt :-)

Good bye my June

Dåligt med uppdatering nu på ett tag. Antagligen är jag så glad att jag fått sommarlov så jag tagit paus från albättre egenknik och datorer/skriva heter...

Juni har sprungit iväg, och vi har haft fullt upp med studenter och trevligashelgerna har bara swischat förbi.
Studentbal för mina finaste, Molly och Amanda
 
Midsommar var lika kall hos oss som hos alla andra, men vad värmer bättre än god mat, våra bästa vänner och käraste familjer (förutom några som saknades mycket)  och massor med skratt och lekar? Jag hoppas alla hade det lika trevligt som oss! Glad midsommar från oss en stund för sent! 
 
 
 
 
 
 
 

Hej du!

Äntligen sista tentan inlämnad för terminen. Förhoppningsvis inga kompletteringar så: Hej sommar, hej heltid-på-jobbet-men-ledig-efter-det, hej sambo, familj, mostrar, kusiner, vänner, golf och springskor; nu är jag tillbaka! :-)

Försvinn

Jag känner den innan jag ens vaknat. Och för ett ögonblick hinner jag tro att allt är tillbaka. Det är det förstås inte. Jag tänker mig att jag skulle kunna hantera den där känslan som var inneboende i mig under så lång tid. Det kan jag inte, den tar mig med storm och får mig att vilja kräkas den ur min kropp för att bli av med den så fort som möjligt. För det finns ingen anledning. Det finns inte längre.
RSS 2.0