Köpes!

Har du ett par, tre, fyra köksstolar över??
Jag tänker mig modell äldre, gärna med lite hög rygg... Fast allt är ju egentligen av intresse då våra ja... Såldes... Så står det några i källaren eller ute i ladan så tänk på mig!

Just a little tiny break

Det var längesen jag skrev nåt här nu... Och jag har förstått att en del undrar vad som händer och vad som har hänt sen sist. Jag har inte haft varken tid eller inspiration att skriva men nu har jag verkligen kört fast på en uppgift som jag inte orkar bry mitt huvud med för tillfället, därför har jag precis tagit ett litet break.

Jag drabbades (där vid nyår) av universums segaste förkylning... Den har inte gett sig än riktigt, och det är frustrerande värre... Jag började väl naturligtvis träna lite för tidigt sist -fick skäll av dem på jobbet när allting -givetvis- tog om, och har nu retirerat kan man säga. Dessutom har jag haft mer eller mindra ont i halsen ungefär varannan dag och jag undrar vad jag gjort för ont? Men vi får se när jag dyker upp helt enkelt.

Tobias fick lämna Mora trots allt. Han gjorde bra ifrån sig och alla parter var nöjda, men det är en tuff branch och den som gett sig in i leken... Det blev Borlänge istället, och börjar de bara vinna lite så är det gott nog för den här säsongen.

Jag har börjat skolan nu. Jag är student... Konstigt det där... Konstig känsla! Jag får liksom lov att smaka på orden, jag och student i samma mening... Men vi har börjat läsa Pedagogiskt Arbete 1, och som den entusiastiska elev jag är så är det förstås jätteroligt/spännande/intressant... Återkom om några månader när nyhetens behag lagt sig och allting kört igång på riktigt!  ;) Just nu väntar vi på besked om VFU-platser, och jag hoppas verkligen verkligen jag får var där jag vill... Det skulle bli så bra!

1 mars flyttar vi till vår nya lägenhet på Limhagen, vi ser fram emot det och tror och hoppas att det blir jättebra! Det är den som Lovisa har nu, så hon flyttar i samma veva alltså, och faktiskt Hanna och Daniel med, som byter i just de dagarna de med! Alla samtidigt såklart, varför en i taget??

Januari har gett mig en känsla av att nyckelordet för mig de kommande åren kommer bli PLANERA. Jag blir trött i huvudet bara av tanken på klockslag och datum och diverse andra ord som innebär en vink om att jag måste någonting/någonstans etc. Jag hoppas det är en tillfällig förvirring som råder, och som snart kommer lägga sig tillrätta. Idag i snöstormen har jag vart ute och skottat, åh gash vad skönt det var(!) ingen tankeverksamhet alls behövdes.. Kan man få mer sånt tack??

Dessutom är planerandet av en resa i gång. Dock i ett tidigt stadium, just nykläckt kan man säga(!), men det skulle sitta fint. Det skulle dessutom vara helt vansinnigt roligt om alla tänkte parter faktiskt kan följa (jag själv inräknad, då det inte är en självklarhet, men det ska undersökas)

Men nu finns ingen återvändo, uppgiften måste vara klar och inlämnad ikväll. See ya!

Och du Nyman; ring nästa gång då!! Imorn kanske??

Och så en sak till förresten! Karin och Annelie blir besegrade på bowlingen på fredag. Det är ingen gissning, det är en sanning! ;)

Besegrad.

Karin!! Det är REA på Mandel!! Jobbigt för plånboken det där...


Men det intressanta är inte hur mycket man handlat för, utan hur mycket man tjänat på att handla på rean... Visst??

Fantastiska nya år!

Åh, 2010 blir en nystart i mitt liv!
Jag ska verkligen börja träna regelbundet -gå på gym ska jag göra. Jag ska sluta röka, och gå ner 10 kilo genom att bara äta nyttigt, GI kanske, och inget godis. Grönsaker ihop med dagliga promenader (stavgång?) på 1 timme kommer göra susen, inga problem. Dessutom ska jag förvandlas från Slösa till Spara, och sluta slänga mina kläder på golvet. Mina strumpor ska aldrig hamna omaka efter en tvätt igen, och genom omsorgsfull vattning och kärleksfulla monologer med mina blommor ska aldrig någon av dem behöva dö -de ska växa och frodas. Dessutom ska jag börja betala mina räkningar den 25:e och aldrig sista dagen, och jag ska aldrig aldrig någonsin komma försent igen. Det här året kommer göra mig till en makalös människa, jag kommer lyckas! 

Bullshit. Jag är inte riktigt någon som tror att bara för att det blir ett nytt år så blir rött grönt, eller blått orange. Jag tror att 1 januari är dagen efter 31 december precis lika naturligt som 1 juni kommer efter 31 maj. Och hur stor var min förvandling i det månadsskiftet? Däremot är det trevligt att önska alla gott nytt, och hela den biten, men hysterin med Ett Bättre Jag -njaa.
Jag skulle kunna sträcka mig till att jag borde tvätta lite oftare, så jag inte behöver rota i byrån efter de tokfulaste trosorna varje vecka, men den tanken har jag å andra sidan haft ett längre tag, den ploppade inte upp just nu för att ett nytt år tar vid. Sen ser jag fram emot året som kommer, med vår och framför allt sommar. Men det innebär också att det gått ett år sedan förra sommaren, och ännu ett sedan sommaren före den. Och på något vis tycker jag inte om att tiden går. Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför, men jaa, jag vet inte riktigt. Jag hinner helt enkelt inte riktigt med.

Jag slogs med förkylningen allt vad jag kunde, och höll den stången över jul men inte mycket längre. I tisdags däckades jag totalt kan man nästan säga, och inte förrän idag är jag på benen igen. Därför blev nyårsafton en lugn, men mysig tillställning. Joggingbrallor i soffan framför Sverige-Finland var precis så mycket som orkades med, och tillsammans med vidunderligt god mat, och ett par raketer som vi såg på distans, så var det en helt perfekt invigning på det kommande året för vår del.
Som sagt, jag tror inte min personlighet och mitt jag kommer förbättras så avsevärt, jag har inga löften eller förhoppningar, däremot förväntar jag mig heller inga direkta försämringar -då får någon väcka mig ur mitt moln och fråga vart jag håller hus egentligen!

Och Sara!! Stort grattis till dig, ett par dagar försent som vanligt! Tänker på dig!

Men hörni, ett helt fantastiskt Gott Nytt År till er alla, eller ja.. God fortsättning.
Det blir vad man gör det till. ;)

RSS 2.0