The little black book.

Denna lilla tingest är något som mamma hittade på när vi syskon var små, dvs vi har alla en varsin black book från det att vi föddes med minnesvärda händelser i, dels för att de inte ska bli bortglömda, men också såklart för att vi själva ska få ta el av dem. Min och Jonas är väl sådär fyllda, men Anders bok är av ett alldeles eget slag, och ingen har väl några svårigheter med att förstå hur det kunnat bli så. Han är verkligen världens sötaste, och har så varit sedan han föddes (fråga honom själv, för självklart minns han när han föddes) men han har en fantasi utan gränser som ofta rusar iväg, och en egenhet att sätta sig i situationer som många andra aldrig någonsin skulle komma i närheten av -utan att han ens anstränger sig. Det går på tok av sig självt kan man säga. Så The little black book är så gott som redan fylld, men jag kan inte låta bli att kopiera in det senaste hit, det är... ja... Ett praktexempel på vad boken innehåller, bara för att få er att förstå!

Jag skulle verkligen vilja använda hans ord för att få det så klockrent som möjligt, men det får bli mina egna.

A fick alltså den här gången för sig att han skulle sola solarium. Och efter ett par försök att komma in på solariumet på Leksandshallen, så lyckades han. Dessutom passade han i förbi-farten på att fråga den stackars grabben i kassan om vad han möjligen kunde rekommendera honom för soltid -han är ju inte direkt van. Kassagrabben var nog lika mycket nybörjare som A på solariefronten, så svaret blev bara "Äh, gå och lägg dig du så blir det nog bra", varvid A tassade ner och gjorde sig redo.
För att bli så brun som möjligt så vet ju A att solstrålarna reflekteras bättre om man är brun, så han började med att duscha sig, och så fort vattnet torkade in så sprang han och duschade sig igen -tills han fick syn på sprayflaskan som stod intill solariet och det gick upp ett ljus! Aha, det är den man ska spraya sig med för att fortare bli brun! Han luktade lite på den och konstaterade att den luktade solarium, innan han sprutade på sig. När det torkat in så upprepade han såklart proceduren, ända tills dess att soltiden gått ut. Då reste han sig, och gick.

Han tyckte att det var konstigt att ingen kommit och tittat till honom under solningen -han var ju trots allt nybörjare. Men strålarna hade nog tagit bra, för han var såå röd på bröstet. Vid senare överläggning med något visare personer på just solarie-kunskap så insåg han att det inte var bli-brunare-fortare-spray han använt, utan såklart rengöringsmedlet! Kommentaren: "Inte undra på att det stank då! Jag hade ju blött hela håret med för att det skulle ligga bakåt. Och det frätte på bröstet....", "Men gjorde du rent solariet efter dig då?" Självklart inte, han visste ju inte att det var rengöringsmedel...

Inte ett ont ord om min goa bror, han är verkligen superhärlig och söt inifrån och ut, det är bara så härligt när han delar med sig och bjuder oss på sina erfarenheter!


Kommentarer
Elin

haha så typiskt Anders han frågade till och ed mig om hur man gjorde och vart man skulle gå;)

2009-04-14 @ 20:02:26
URL: http://elinlundblad.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0