Som en dålig amerikansk komedi

Att tanka är ju en enkel sak. Men inte nödvändigtvis första gången i ett nytt land. Och man vill inte ha bensinstopp här. M skulle öppna luckan och det gick visst inte, så gissa om vi hade sjå med att hitta tanklocks-knappen! Till slut fick vi ringa hem och be om hjälp och under guidning fortsatte vi jakten. Hopplöst. Till slut började jag fundera om det fanns någon knapp i anslutning till locket eller så och gick runt för att titta. Då visade det sig att det bara var att trycka på luckan och öppna som vanligt. Ingen knapp. Ingen nyckel. Nada. Bara att öppna. Sweet. Kan väl säga till hennes försvar att hon inte har körkort än... Om det nu räcker! Men vi fördrev åtminstone 10 minuter =)

Igår var jag och en tysk kompis som jobbar hos en familj i mitt neighbourhood båda lediga. Därför gjorde vi en utflykt norrut till Lake Lanier. En enorm insjö med vackra stränder och makalöst varmt vatten. Det finns visst ett vattenland också, men vi nöjde oss med att relaxa på en strand hela dagen. Vattnet var såå varmt. Jag har ingen som helst aning om temperatur, men skulle jag ge mig på en vild gissning så kanske 35 grader? När vi sprang ner och kände på vattnet med fötterna kändes det nästan som om vi doppade fötterna i badkaret! Det var verkligen en toppendag. Vi åt lunch på något hak taget direkt från någon dålig amerikansk komedi, men det är så det här. Vi var typ med i en värdelös typisk amerikansk komedi! Vi cruisade med bilen och spelade musik man kan sjunga med i. Frågade på olika mackar vart vi skulle "go to the redlight, turn left. Go to next redlight, turn left again". Och hittade ändå inte. "Go to the redlight, turn right. Go to the next redlights, turn right". Jooo säkert, det var ju för farao därifrån vi kom! Så vi fortsatte och struntade i det jäkla beskrivningarna. Hamnade på en smal väg ute i ingenstans med hus intill som inte liknade hus, utan mer baracker. Undrade vart vi var och vart vi var på väg. Men vi hamnade faktiskt på en strand till slut. Fast jag måste få deklarera att skylten faktiskt är uppfunnen och borde för länge sedan blivit introducerad även i det här landet! Tänk på oss stackars turister som bara vill hitta en lite strand, det ska inte vara såå svårt! Whatever. Bättre ledig dag än gårdagen går knappt att få. Det blir garanterat ditåt fler gånger! 

 

 







Supermyyyyyys dag!





Kommentarer
majs

Vad kul att du sitter på stränder och har de allmänt mysigt medans vi andra här i Svergie beger oss in mot hösttider och mörker!.. ;)

2010-08-31 @ 16:10:11
URL: http://majabergkvists.blogg.se/
Lasse H.

Jobbar du inte alls.... bara semmester :-) Ha det bra!!!

2010-09-01 @ 14:25:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0