Friday Game Night




Största footballsmatchen för året, dessutom den sista (men den första förmig). Homecoming! Naturligtvis måste även vi två svenska nötter uppleva detta!


På plats! Är man ute i sista stund är det inte alltid lätt att få parkering... Och med poliser i varje hörn kan man inte ställa sig vart som helst...


LIONS-EAGLES. Vi hejade på de som vann... Och klappade när alla andra klappade. Man tänker att Sandra som ändå tillbringar 3 kväller av 5 under veckorna på footballsträning borde kunna någon regel. Men inte.
 

Vi hamnade på bortaläktaren på något konstigt vis. Whatever, vi hejade på de som vann som sagt -och det visade sig bli Eagles. Så vi satt visst rätt!


Interesting. Skulle man tagit några random snapshots skulle de på mig föreställa mig tittandes på match. Och de pa Sandra skulle föreställa henne kikandes runt i publiken, på jakt efter... Ja, kanske är det inte konstigt att hon inte lyckats lära sig några regler...


Time Out (heter det ens så?) precis här. Och på sidan av planen har året King and Queen-kandidater gjort sig beredda, i halvlek skulle nämligen vinnarna inför årets dans (som gick av stapeln på lördagen) presenteras.


På väg hem. Ett av fler försök att förklara vart vi till slut lyckades parkera via sms. Vi skulle nämligen ha någon med oss hem...
 

Den största supporten av oss alla. Som garanterat såg absolut minst av matchen, och jag törs nästan säga att hon inte ens vet vilka som spelade... Men hon vet hur man ska se ut. Och till nästa match vet vi med!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0