Engelska för invandrare...

...dudes like mig och Sandra typ fast ändå inte...

...Vi gjorde ju ett försök att registrera oss på en kurs som jag skrev om för ett par veckor sen, i Lawrenceville. Då när vi inte fick ni vet. Nu har vi kämpat oss in på en liknande kurs under Lanier Tech. Den var vi tydligen inte för bra för, vi fick göra testet (som vi finishade på halva tiden med alla rätt) och blev placerade i Advanced I, eller vi kunde välja mellan Advanced II också om vi ville, men det passar dessvärre inte med tiderna så ja, vi har ju därmed inget val. 

I måndags var första classen. Vi var tre från Sverige, några från Colombia, China, Mexiko, Brazil, Ryssland, Peru och jaa... Från överallt som ni hör. Vi kom dit med några minuters marginal efter en felkörning av S:et -som för en gångs skull satt vid ratten ; "Nu förstår jag varför du är så dålig på att köra här, det är ju svårt!" . 
Vi håller till i källaren på Methodist Church i Cumming, och ni ska veta att det finns vissa regler att följa. Bland annat får man inte ha korta kjolar och kläder som "visar" för mycket, om vi är sjuka eller lite förkylda är det bättre att vi stannar hemma och tar hand om oss, och om prognoserna visar på dåligt väder slutar vi tidigare eller ställer in lektionen så vi inte behöver köra i oväder. 
Helt ärligt är första intrycket efter måndagen att vi nog lika gärna skulle kunna level up a bit för det var inte särskilt svårt det som vi höll på med, men som sagt så passar det ju inte med tiderna så vi kör ändå... Tänker att det nog inte är så mycket mer grammatik och sånt där vi behöver egentligen, utan mer tillfälle att få prata -och det får vi ju där hur som helst. Och imorn är det dags igen...  


Sweet dreams from ATL.. Eller Godmorgon Sverige, vilket ni nu känner mest för.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0