Update.

Måndag igen. Eller snarare snart tisdag också!
Helgen har varit fantastiskt bra. Det har varit school dance och prom på tapeten, och naturligtvis var våra tjejer sötare än socker när vi skickade iväg dem på sina respektive evenemang.

Söndagen gick i ledighetens tecken, och tillbringades till största delen på Bobby Jones golfbana. 18 hål. Mest vatten och mindre vin -som vanligt. Men vädret var fantastiskt och sällskapet också -sötnosen Elin, och en svensk kille som är i Atlanta och forskar. Jag vet inte vem som vann, men det var åtminstone inte jag. Jag kan inte räkna så långt som antalet slag jag antagligen slog ens! Ingen golfbil den här gången. Vi gick. Jag fick avsluta vändan i strumporna för jag fick lite skavsår, men inga trasiga avgränsningslinor eller andra tokigheter, allt gick smooth den här gången!  

Kvällen avslutades (återigen! haha) på Cheesecake Factory, för en -just det cheesecake, Men den här gången delade jag och Elin, och det är mer än nog. Vi tog en med äpple och kanel och massa gott, och den är helt klart favorit hittills. Vi hade dessutom sällskap av två österrikiska au pairer som är helgoa också. Bra för Elin när sommaren kommer och vi har upplevt världens bästa resa och jag med tungt huvud måste sätta mig på planet hem... Elin tränade på sin tyska/österrikiska eller vad tusan de nu pratade. Hennes favoritord just nu är Ich.. haha.. Ich ich ich ich! ...liebe dich!! <3 helt fantastiskt bra söndag.

Imorgon blir det mycket att göra för sedan är det onsdag, då dimper plötsligt två föräldrar och en lillebror ner. Det ska bli såå roligt!  


Kommentarer
Elin Belin Olsson

Då dimper två föräldrar och en lillebror ner, Hahhaaaaa roligt skrivet Johanna ! :D Tack för en helt underbar helg. Du ägde på golfbanan, Du är en otroligt bra vän och jag kan bara instämma med dig jag njuter av varje sekund vi får skratta,diskutera,uppleva,va tillsammans. Ich Liebe Dich<3

2011-04-19 @ 05:22:45
URL: http://eliinols.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0