Ski Weekend!!

Japp, helgen tillbringades i North Carolina och lite mer exakt Bryson City. Vi åkte lite skidor ett par dagar och bara myste i gassande solsken där lämplig skidklädsel kunnat vara underställströja och t-shirt. Det är sant, det var tokvarmt! Ni vet vårvinterdagar -fast i januari! Helt fantastiskt!
                 
                  På väg upp i bergen, som är en del av The Great Smoky Mountains...
                 
                  ...Typisk fjällstuga, supermys!
                 
                  Kolla in bakgrunden... Bara rhododendron, förstå vad vackert det måste vara här på sommaren!
                 
                  Molly för första gången på bräda...
                 
                  Passar på att njuta lite i solen....
                 
                  Efter en dag i backen så lyxade vi lite också...
                 
                 
                  ...Huuur skönt?!
                 
                 
                 
                  Ny dag, nya möjligheter...Eller risker?!
                 
                 
                  ...Vackert...
                 
Men jag har på riktigt aldrig någonsin sett så många som ramlar, kraschade in i andra (det hände heela tiden, man var aldrig någonsin säker -inte ens i liftkön!), med så lite kontroll, aldrig så många nybörjare i samma backe samtidigt. Jag var inte så rädd för min egen skull, men livrädd för alla andras! Shittans! Men så... Det är tydligen the way it is när the southerners go skiing. Haha! De är inte ens vana att på snö, så hur ska det kunna gå bättre på skidor?! Egentligen. Lite roligt också på sätt och vis.. Men medan vissa insåg sina begränsningar så gällde full gas until crash för andra. 

Vid ett tillfälle stod jag i backen och väntade in Mollsan när det passerade en snubbe på skidor i 300 knyck med armarna utsträckta och lät typ "Aaaaaaaaaaahhhh"... Vad ska man ta sig till? Bara att hålla sig undan bäst man kan!

Vid ett annat tillfälle stod vi i liftkön och en kille snett framför oss höll låda så vi stod och diskuterade vart det kunde ha slagit slint... Han hade inte brädan på sig, vilket inte var så konstigt för man fick stå läänge i kön, men så när han skulle till att knäppa fast sig barkade det verkligen ur för honom. Han kom inte upp, han fortsatte att gapa om än det ena och än det andra. Då någonstans upptäckte vi att han hade en plågad kompis med sig också som så snabbt han fick ögonkontakt med någon gestikulerade att han druckit lite för mycket... Och då, när vi alla runt omkring blev på det klara med att det var det det handlade om kunde vi inte hålla oss längre. Alla gjorde sig bästa för att inte skratta högt, men så fort det blivit deras tur att hoppa på liften kunde ingen hålla sig längre... Vi skrattade så vi grinade. De som stod bakom oss hade dessutom diskret lyckats filma allting! Skulle ge mycket för den filmen! 
Trots att det var sittlift så satt man bara i par, så när det äntligen blev vår tur så skrattade vi fortfarande halva vägen upp vid ett mellanstopp där man kunde välja att hoppa av om man ville. Liftvakten frågade vad vi hade så roligt åt och vi förklarade snabbt att det var den wasteda killen en bit framför oss -"Oh, it must be that guy that made a comment about my jeans. I'm not even wearing jeans!". It sure was, så fick vi skratta lite till. Roligt roligt. Förutom om man tänker på att han knappt kunde stå rakt men faktiskt skulle ta sig nerför backen på en bräda bland alla oss andra...

Hursom helst en riktig toppenhelg! Varje gång jag åker så tycker jag det är tokroligt och jag tänker alltid "varför gör jag inte det här oftare?", ändå blir det inte av. Varför?
                    


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0