Totally Completely Awesome!

Jaaa men då ska vi se vad helgen bjudit på då... En del faktiskt. Chokladbollar t.ex... Och om jag säger att det då hamnar någonstans i botten på listan så förstår ni att jag haft (ännu) en toppenhelg!

                                  
Lördagen happening var en kväll downtown på restaurangen SunDail. Den ligger 220m upp i tornet ni ser på bilden ovanför, och snurrar 360 grader per timme. Så där satt vi och tog oss all tid i världen att njuta av underbar utsikt och fantastikt god mat. Jag åt en pasta med räkor, musslor, saffran och soltorkade tomater som var ljuvlig, och äppelpaj till efterrätt. Plötsligt insåg vi att vi hade sett CNN tre gånger... 3 timmar hade sprungit iväg, men vi fick inte bråttom för det! Vi tjattrade och hade det supermysigt.
                
                        I väntan på tåget...
               
                        I hissen på väg upp...
               
                        Solnedgång...
                                     
               
                        Pasta med skaldjur och saffran. Såå gott!
               
                        Sandra kollar utsikten...
               
               
               
"Vi" var förresten inte bara jag och Sandra den här gången, utan Elin från Linköping/Manntorp utgjorde ett perfekt tillskott till vårat team! Så vi åkte tåg från henne in till självaste city, supersmidigt! Plus att Sandra kunde kryssa den rutan på sin To-Do-List (om det nu finns någon sådan). Dessutom fick vi åka universums längsta (inte bokstavligt, men enligt min bedömning) rulltrappa för att komma från tågstationen upp till marknivå, på riktigt -den var toklång och minst lika brant. Tyvärr är det svårt att få en bild som beskriver verkligheten, men vi gjorde ett par goda försök... 
               
                        Ser ni Elin och Sandra där högst upp?
Elin som råkat ut för körtelfeber men (förhoppningsvis) är på bättringsvägen behövde inte dras med oss hela natten utan vi headade norrut så vi kom hem vid midnatt någongång och somnade någon timme senare med löftet att vi inte skulle sova bort en värdefull söndag. Det gjorde vi inte, men nästan. När vi väl kom på vad vi skulle göra av den hade hälften redan gått... Men det blev bio;

              
Tokrolig film! 
Sedan blev Sandra en jacka rikare, eftersom hon faktiskt ska till vintern. Oavsett vad vi tycker om det så drar det ihop sig. Så passade hon på att börja packa lite. Konstig känsla. Vi åt lite middag på PF Chang också... En chinese som serverar god mat och desserter värda att dö för (nej, nu överdrev jag igen, men ni förstår vad jag vill förmedla)! Banana Spring Rolls med cocosglass, caramel och färska bär, hur låter det?!  
              


Kommentarer
Tobi

Men hallå saffran i maten??? Kock byte på den där restaurangen säger jag bara! :D

Stället ni var på ser då super mysigt ut!

Puss puss

2011-01-24 @ 23:37:12
Johanna

Saffran i maten är delicious, bara att släppa stoltheten och erkänna tob! =)

2011-01-29 @ 18:08:26
URL: http://jnord.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0