Atlanta en stund.

Igår fick jag ett WhatsApp - meddelande.  Elin är tillbaka i Atlanta. Varför i hela himmelen kan jag inte få åka dit? Bara på semester? HUR kunde det bli så tokigt? 
 
Jag skulle bara vilja gå en promenad i mitt gamla neighbourhood, tjolajoppsa nerför Silvermere Lane, sätta mig på trottoaren utanför huset och bara titta en liten liten stund. Kanske miss Gira skulle sticka ut huvudet och bjuda på så stark mat att jag fick andnöd, kanske såg jag till miss Jones och kunde se att yes, hon överlevde cancern. 
 
 
Jag skull vilja göra en rejäl shoppingtur från Discover Mills och bort till Mall of Georgia. Target, Nordstrom, och herregud, min shampoobutik -vad heter den? ULTA ja! Om ja nu också ska få gifta mig en dag hade butik där intill varit drömstället!!! 
 
 
 
 
Jag vill strosa bland skyskraporna downtown och hänföras över vilken vacker stad Atlanta är och jag vill åka MARTA-tåget från station till station bara för att se på folk.
 
 
 
 
 
Jag vill köra bil på 7-filiga vägar och ösa HotSpot ATL ur högtalarna och jag vill träna ett par riktiga svettiga pass på Lifetime och sedan ett yoga/pilatesfusion med Pamela som avslutning och jag vill gasa runt och titta på alla fantastiska hus och jag vill handla kycklingfärs på Krooger och tillaga den på gasspisen. Jag vill äta jordgubbar på läktaren när Braves spelar match och slår homerun efter homerun.Jag vill. Jag vill. Jag vill. Bara under ett par veckor. Bara en semestertrip. 
 
 
 
 
 
 
.... Härliga minnen. Som var vardag då. Idag ger min vardag mig också härliga minnen. Som tur är. Det är väl det som är livskvalitet. Man skapar den själv. Men jag skulle verkligen SÅÅ gärna få spendera ett par veckor i Atlanta någon igen någongång. 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0